Erman Toroğlu: "Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı yüzde yüz doğrudur"

18.02.2018 - 17:01 | Son Güncellenme: 18.02.2018 - 17:01

Erman Toroğlu: "Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı yüzde yüz doğrudur"

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Toroğlu , Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 22.hafta maçını değerlendirdi. A Spor’da konuşan Toroğlu’nun değerlendirmelerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Bayılma olayını en iyi Gomis bilir"

Bafetimbi Gomis’in bayılma olayını en iyi Gomis bilir. Bunu oynadığı doktorlara göstermiştir. Kendisi karar verdiğine göre doktorun çok fazla birşey deme şansı olmuyor. Bilmediğimiz bir iş. Doktorlar mutlaka bazı şeyler söyler. Doktor oynarsın der, sen oynayamam dersin. Doktor oynama der, hayır ben oynarım diyebilirsin. Ben bir darbe almıştım, oynarım demiştim. Sonra oynadığım dakikaları hatırlamıyorum. Bir darbe daha gelse daha kötü olurdu. Her devirde bir şeyler çıkıyor.  Gomis neden kendisini tehlikeye atsın?

Yaşadığı olaydan bir örnek

Uçakta bir olay yaşamıştık. Uçağın düşme riski vardı. Herkes korkuyor. Bizim canımız can da pilotun canı patlıcan mı? Pilot, 300 yolcuyu da geçtim kendi canını düşünür. Onun için Gomis’in karar vermesi  gerekiyor. Bu olayı en iyi o bilir.

Kasımpaşa'nın penaltı pozisyonu

Penaltı pozisyonunu sabaha kadar tartışırız. Maç sonrası daha detaylı tartışılır. Basında bir haber çıkmış. Gözlemcinin, hakem Alper Ulusoy’a tam puan verdiği yazılmış. Onunla ilgili çok dikkat çeken şeyler söyleyebilirim. Herkesi şaşırtacağım. Türkiye’de neler oluyor… Herkes duymuş olacak.

Rodriques'in attığı gole ilişkin

Garry Rodriques’in golü çok güzel. İnsan keyif alıyor. Mesela; Adebayor’un golü de güzeldi. Ama bu çok çok güzel. Evveliyatı vardı. Yarı sahadan başlayan bir top, finalde gol olarak bitiyor. Her şeyiyle güzel bir gol. Böyle goller hoşuma gidiyor.

İkinci yarıda neler olur?

Kasımpaşa pis oynamıyor. Temiz futbol oynuyor. İkinci yarıda daha iyi olur mu? Olur diye düşünüyorum. Galatasaray defansı sol taraftan çok rahat hücum yaptırttı. Kasımpaşa, o bölgeyi madeni biraz daha işler gibi. Nagatomo, sarı kart sonrası biraz duruldu. Gördüğü sarı kart da çok gereksiz. Hakem bir kartı veriyor, aynı pozisyonda vermiyor. Bu sefer futbolcular sinek gibi üstlerine üşüşüyor. Bir de Galatasaray’da ne olduğunun hesaplarını Fatih Terim verir.

Erman Toroğlu, Kasımpaşa - Galatasaray maçının ikinci yarısını yorumladı

"Bugün Galatasaray'ı seyrederken aklım 4-5 ay öncesine gitti. Tudor'un oynattığı takıma gitti. Bugün sahada Galatasaray yoktu Kasımpaşa vardı. İyi oynadılar, ayağa oynadlar. Çat çat çat. Geze geze Galatasaray'ın yarı sahasına geldiler. Böyle bir takım oyunu var mı? Bizim takım oyunu daha iyi. Galatasaray'ın ki ya lelli, çifte telli. Markaj yapmadılar, bir de sahte markaj yaptılar."

 

Trabzonspor Burak Yılmaz'a bağlı durumda

"Trabzon'a bakıyorum bir de Başakşehir'e bakıyorum. Trabzon'da sadece araya atacaksın Burak atacak. Sol dan indirme sağdan indirme diye hiç bir şey yok. Burak Yılmaz'a atacaksın o atacak. "

Galatasaray bu kafa ile şampiyonluğa oynayamaz

"Galatasaray bu kafa ile şampiyonluğa oynayamaz. Galatasaray'ın bu kadrosuda Kasımpaşa karşısında da böyle oynamaz. "

Kasımpaşa - Galatasaray maçının kritik pozisyonlarını Erman Toroğlu yorumluyor

"Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı yüzde yüz doğrudur.  Net penaltı bir de sarı kart eksiktir. Adam bodoslama giriyor topla hiç alakası yok. Serdar Aziz'in her zaman yaptığı gibi. 

Galatasaray'ın golü öncesi Donk'un topu çalarken yaptığı faul."

Fenerbahçe sahada savaşıyor

"Fenerbahçe sahada savaşıyor. İyi oynamıyorlar, kötü oynuyorlar ama savaşıyorlar. Galatasaray'da yürüyenler var sahanın içinde. Fenerbahçe'de bir tane yürüyen bulamazsın. "

Senin için hazırladığımız haberler