Erman Toroğlu: Medel stoper oynamaz

18.03.2018 - 14:02 | Son Güncellenme: 18.03.2018 - 14:02

Erman Toroğlu: Medel stoper oynamaz

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Medipol Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

 

Dün ve bugün Süper Lig'in ilk 4 takımının maçını izliyoruz. Dün birinciyle dördüncü oynadı. Bugün ikinciyle üçüncü oynadı. Bugün ilk yarıyı izlediğimde gördüm ki Türkiye'nin ikincisinin diğer dört takımla arasında büyük fark var.

Başakşehir'e baktığım zaman şunu görüyorum belli bir şekilde top oynyorlar. Belli bir sistemle, belli bir düzenle oynuyorlar. Bir emek vermişler. Bu 4 takım arasında en iyi oynayan, en iyi futbolu sunan Başakşehir. Belki ikinci yarı kaybetcekler ama en iyi oynayan takım onlar.

Bu maçın ilk yarısı 1-0 bittiyse bu Beşiktaş'ın şansıdır. Başakşehir'in de şanssızlığıdır. Belki de ikinci yarıyı Beşiktaş kazanacak ama şu ana kadar oyunun gidişatı bu yönde.

Maç sonu açıklamaları...

"Zirvedeki takımlara baktım. Başakşehir'in futbol karakteri ve futbol mantığı diğer üç takımdan farklı. Saha içinde disiplinleri var. İnanılmaz keyif aldım. 10 kişi kaldıktan sonra tabii zor. Helal olsun bu takım. Zirvedeki 4 takıma bakıyorum bir takım var Avrupalı o takım da Başakşehir. "

'Beşiktaş'ı izliyorum maç boyunca pozisyonu yok'

"Beşiktaş'ı izliyorum maç boyunca pozisyonu yok. Bildiğimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynadı."

'Şenol Güneş gördü Bayern Münih maçında yaptığı rotasyonu...'

"Şenol Güneş Bayern Münih maçında rotasyona gitti. Bu takımı buraya getirmiş oyuncuları oynatması lazımdı. Bu maçta iyi oyuncular oynamak isterler. Şimdi gördü Bayern Münih maçında rotasyon yaptığı takımı Başakşehir karşısında"

'Medel stoper oynamaz bana göre'

"Medel stoper oynamaz bana göre. Kısa oyuncu stoper zor. "

'Adebayor ve çocukları...'

"Başakşehir sistemi oturtmuş. Sistem var eksiklerine rağmen oynuyorlar. Adebayor ve çocukları takımın özeti. Helal olsun adam spor ahlakı. Adam yorgunluktan bitti ama hala. Aldığı para sonuna kadar helal olsun. "

Senin için hazırladığımız haberler