Erman Toroğlu: 'Van Persie yönetimin transfer fiyaskosudur'

14.01.2018 - 19:55 | Son Güncellenme: 14.01.2018 - 19:55

Erman Toroğlu: 'Van Persie yönetimin transfer fiyaskosudur'

Quaresma yaşlandı elde kalmak üzere

"Sen lige bak, esas işin burada, buradaki işini hallet! Bayern Münih maçı tereyağı, kaymaklı ekmek kadayıfının kaymağı. Quaresma yaşlandı elde kalmak üzere. Zamanı geldimi ver abi. Teklif gelirse veririm abi niye vermiyim? Şenol hoca Quaresma'yı ver de der vermezde demez. Cenk'i de verdiniz Quaresma'yı da verdiniz der. Cenk mi Quaresma mı? Cenk seneye aynı işi yapabilecek miydi? İyi bir oyuncu, profesyonel. Babel değil, Quaresma değil. Genetik olarak diyorum. "

Larin iyi oyuncu

"Larin iyi oyuncu. Cenk Beşiktaş takımında kaldığı sürece bu sene birinci forvet oldu. Negredo iki de kaldı. Onun haricinde hiç olmadı. Aboubakar iyiyken Aboubakar oynadı. Negredo iyi bir santrafor. Arkasından Mustafa Pektemek var. Babel iki yanı iyi oynayabilen oyuncu. Hem kaliteli hem de düzgün bir profesyonel. Takımı şu ana kadar yarıda bırakmadı. Bir kırmızı kart gördü orada da isteyerek yapmadı. Beşiktaş bıçak sırtında gidiyor. "

 

Fikret Orman Şenol Güneş sorunu

"Çin olayını biz de burada bir bir konuştuk Başkan da yalanladı, Şenol Güneş'te. Şimdi konuşuyorlar. Başkan da teknik direktör teknik direktörlüğünü bilecek demişti.  Şenol Güneş ile Fikret Orman'ın sorununu merak ediyorum. Çok net bekliyorum. Ben kulüp başkanı olarak teknik direktörüm için laz demem. Laz kötü bir şey değil ama demem. "

 

Tudor Ndiaye'yi duman etti

Tudor Ndiaye'yi duman etti, Onu istediği yerde oynatmadı. Oyuncu isyan etti. Ön liberoda oynar Maicon. Topuda iyi bilen adam hücumada kalkar. Doğru adamı doğru yerde denemiş Fatih hoca. "

Erman Toroğlu, Süper Lig takımlarını ve transferleri yorumladı.

Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Van Persie transfer fiyaskosudur

"Van Persie yönetimin transfer fiyaskosudur. Çünkü ne olduğu belli olan bir olay. Avrupa'da kime sorsan Persie'yi sakat, oynayacak hali yoktu. "

Aykut Ozan'ı yollayacağım dedi

"Aykut Ozan'ı sahaya sürdüğünde "ben bunu oynatırım haddinizi bilin" dedi. Ben bu adamı yollayacağım dedi. Uygulamalı yaptı zaten. Diğer topçularada mesaj verdi. "

Quaresma'ya o teklif gelmişse versinler

Quaresma'ya o teklif gelmişse versinler. Bu arada Şenol Güneş'te rahatlar. Babel'den çok şey alabilirsin. Ama Cenk'ten alamayabilirsin. Cenk'in 4 kişi çalımlayıp gol atığını gördün mü. Gol vuruşu yapan oyuncu. Aboubakar gibi oyuncu değil Cenk. Bir yere kadar. Quaresma her haltı yapan oyuncu ama yapmıyor. "

"Aykut'un Ozan'ın sadece futbolu ile ilgili sorunu yoktur. Hal ve tavır da da olabilir. "

Senin için hazırladığımız haberler