Erman Toroğlu'ndan gündem yaratacak açıklama: 'Can simidi attılar...'

26.11.2018 - 21:45 | Son Güncellenme: 27.11.2018 - 00:45

Erman Toroğlu'ndan gündem yaratacak açıklama: 'Can simidi attılar...'

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Beşiktaş'a can simidi attılar'

Sözlerine Beşiktaş-Ankaragücü maçı hakkında konuşarak başlayan Erman Toroğlu, "Maçtan bir gün önce hangi karşılaşmanın stadyumu değişti? Beşiktaş, Ankaragücü maçını kaybetse şampiyonluk yarışından kopacaktı, Beşiktaş'a can simidi attılar. Ayıp! Ben her zaman şüpheyle bakarım. Türkiye'de son bir kala hangi maçın yeri değişti? Ankaragücü taraftarı olduğum için bunları söylediğimi düşünmeyin, her takım için bunları söylerim" dedi. 

'Şampiyon da olsunlar'

Başakşehir'den de bahseden Toroğlu, "Başakşehir çok iyi futbol oynuyor. Başakşehir sahaya yayılıyor. Kasımpaşa'yı daha izlemedim. Bu iki takım güzel işler yaptılar, diğer takımlar da rezil. Başakşehir iyi yönetiliyor, iyi oyun oynuyor, şampiyon da olsunlar...." ifadelerini kullandı. 

'Samet Aybaba şu an Milli takım için en ideal aday'

Samet Aybaba'dan övgü dolu sözlerle bahseden Erman Toroğlu, "Samet Aybaba şu an Milli takım için en ideal aday. Samet Aybaba, Beşiktaş'ta feda sezonu çok önemli işler yaptı. Neredesin Lucescu? Türkiye'de 10 tane genç futbolcu oynadı ama ortalıkta yoksun. Steaua Bükreş maçındaymışsın, portakal orada kal" açıklamasında bulundu. 

Ali Dürüst'ün istifası ve göreve tekrar dönmesini değerlendiren Toroğlu, "TFF'de delegeyim fakat hiçbir maça davet edilmedim. Çünkü; ben onların istediği adaya oy vermeyeceğim. Ali Dürüst'ün istifadan vazgeçmesinin 3-4 sebebi vardır. Ali Dürüst'ün Fatih Terim'in Milli takımdan ayrılmasında payı var mı? Yoksa ve Lucescu'nun gelmesinde payı varsa istifa etmesi normal" diye konuştu.  

'VAR'ın yanındayım'

VAR hakkında açıklama yapan Erman Toroğlu, "VAR'ın yanındayım. Hataları da var ama böyle de baltalamayın. Bu tutumlar VAR'a zarar veriyor. Para cezası veririm bu hakemlere, bir iki tane de kelle uçururum. VAR hakemi için diyorum. Televizyonda görüyorsun ya... Hüseyin Göçek görmedi fakat sen görüyorsun. Halis Özkahya'yı kızağa alırım, devam ederse gönderirim. Bir yerden duydum, Halis Özkahya, ‘Beni bitirirlerse mesleğimi de bıraktım, çoluğuma çocuğuma nasıl bakacağım?’ diyormuş." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler