Erman Toroğlu'ndan kupa finali sonrası çarpıcı yorum: 'Fenerbahçe'de Sissoko gibi bir oyuncu yok'

10.05.2018 - 19:14 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 19:14

Erman Toroğlu'ndan kupa finali sonrası çarpıcı yorum: 'Fenerbahçe'de Sissoko gibi bir oyuncu yok'

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu A Spor'da, Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinden Arda Turan'a verilen 16 maçlık ceza hakkında da konuştu. 

Açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Arda Turan hakkında flaş açıklama

Bu işler akıl ve vicdan işi değil rapor işi. Bu ceza az yada çok diyemem ama rapor önemlidir. Burada alınan ceza, başka ülkeye giderse oradaki federasyonu bağlar. Maç sırasında neler konuşuldu bunu bilmiyoruz.

"Akhisar 'piknik tüp' takım"

"Akhisar enteresan bir takım. Her şeyi yapabiliyorlar. Bir kere rahat bir takım, klasik bir takım değil her şeyi yapabilir. Ege takımı, Ege insanı böyle olur. 'Piknik tüp' takım bana göre'

'Valbuena bu saatten sonra ilk 11 oynarsa zaten şaşırabilir'

"Valbuena'nın oynama durumuna alıştığını düşünüyorum. Zaten sonradan girmesi onun için daha iyi. Bu maç uzatmaya gidebilir. Aykut Kocaman kazanan 11'i bozmuyor. Valbuena bu saatten sonra ilk 11 oynarsa zaten şaşırabilir"

Akhisar'ın kupayı kazandığı maç sonu değerlendirmesi

"Bayağı bir taktik savaşı oldu. Aykut Hoca, 'Uzatma olmadan bitereyim' dedi ama Fernandao'da da yorgunluk belirtileri oldu, 45 dakika oynamasına rağmen. Okan Hoca, sakat oyuncuların durumuna göre 89'da değişiklik yaptı. Bu Akhisar, Galatasaray'ı yendi; Fenerbahçe'yi de ligde de yendi. Fenerbahçe'de Sissoko gibi bir oyuncu yok. Uyuta uyuta gol attılar. Aykut Hoca, yine hakemi konuştu. Okan da sezon başından beri 'Yabancı hakem' diyor. Ama sen bu kupayı yerli hakemlerle aldın. Akhisar aldıktan sonra dördüncü takım da muhtemelen üç eleme oynayacak."

Senin için hazırladığımız haberler