TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Milli Takımımızın Ermenistan Ve Hırvatistan Maçları Öncesi Konuştu

21.03.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 15:05

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takımın Euro 2024 elemeleri kapsamında Ermenistan ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar öncesi konuştu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Milli Takımımızın Ermenistan Ve Hırvatistan Maçları Öncesi Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'mızın Euro 2024 elemeleri kapsamında D Grubu'nda karşılşacağı Ermenistan ev Hırvatistan maçları öncesinde konuştu.

"UEFA seyircisiz kararı aldı"

Milli takımın 25 Mart Cumartesi deplasmanda oynayacağı Ermenistan maçı öncesi UEFA'nın seyirci yasağı getirdiğini belirten Büyükekşi "Ermenistan maçında, UEFA’nın talebiyle misafir seyircisiz oynama kararı var. Bu yüzden, maça gidemeyen ama kalbi Türkiye için atan tüm taraftarlarımız için hatıra bilet satışlarımız başladı ve tüm gelirler Omuz Omuza kampanyamıza aktarılacak." dedi.

Bilet gelirleri depremzedelere

28 Mart Salı Bursa'da Hırvatistan ile oynanacak maçın bilet gelirlerinin "Omuz Omuza" kampanyası çerçevesinde depremzedelere bağışlanacağını söyleyen TFF Başkanı "Bursa’da oynanacak Hırvatistan maçı için ise hem hatıra bilet gelirleri hem de tüm bilet gelirleri yine kampanyamıza aktarılacak. Buradan herkesi tribünleri doldurarak, hem milli takımımıza hem de depremzedelerimize destek olmaya davet ediyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
Habere Git

İlk maç Ermenistan

Milli takımımız D Grubu'ndaki ilk maçında Ermenistan'ın konuğu olacak. 25 Mart Cumartesi Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.

Bursa'da konuk Hırvatistan

Türkiye grubun ikinci maçında Hırvatistan'ı 28 Mart Salı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda konuk edecek. Karşılaşmanın başlangıç düdüğü saatler 21.45'i gösterirken çalınacak.

Senin için hazırladığımız haberler