Erol Bilecik: "10 kişiyle bitirdik ama sahada 11 tane lider oyuncumuz vardı"

21.11.2021 - 22:13 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 22:16

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler 90+4'te atılan golle maçtan 2-1 galip ayrıldı. Maç sonu Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik açıklamalarda bulundu.

Erol Bilecik: "10 kişiyle bitirdik ama sahada 11 tane lider oyuncumuz vardı"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik derbi sarı-lacivertlilerin 2-1'lik galibiyetiyle tamamlandı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Başkan Vekil ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray derbilerinde zaferlerimizle hatırlıyoruz"

Bilecik, şöyle konuştu: "Bütün camia kenetlendik. Bu galibiyeti çok istedik. Önce teknik kadro ve futbolcular olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bizim oyuncularımızın hak edeceklerine inanıyoruz demiştik. 10 kişiyle bitirdik ama sahada 11 tane lider oyuncumuz vardı. Bugün 11 tane lider oyuncumuz işi şansa bırakmadılar ve zaferle kapattığımız bir akşam oldu. Kasım ayını Galatasaray derbilerinde zaferlerimizle hatırlıyoruz. Zor haftaları geride bıraktık. Negatif enerjiyle köpürtmek isteyenler var. Artık bunları geride bırakmalıyız. Konsantrasyonumuz şampiyonluk olmalıdır. Nereye bakarsanız, oraya gidersiniz. Şimdi şampiyonluğa bakmamız lazım. Almamız gereken bir hayli puan var, daha yolun başındayız. İşin bu tarafına odaklanmalıyız. Kendini Fenerbahçeli ilan eden, ancak başarısızlıklardan medet uman insanları eleştirmek isterim, bu davranıştan vazgeçmeleri gerekir. Hep beraber birlik olmalıyız."

"Mağduriyetten konuşmak gerekirse bizim daha çok konuşmamız lazım "

"Bugünkü maça bakıldığı zaman her iki tarafa da haksızlıklar yapılan pozisyonlar oldu. Burada dakika dakika bunun edebiyatını yapmak istemem. 10 kişiyle bitiren takım biziz. Mağduriyet edebiyatı yapmak istemem. Haklı zaferimizi konuşmayı tercih ederim. Burak Elmas'a da saygı duyarız. Geçen yıl bariz hatalarla 14 puan kaybeden bir kulübün yöneticisiyim. Bugün galibiyeti sonuna kadar hak eden bir takımız. Mağduriyetten konuşmak gerekirse bizim daha çok konuşmamız lazım ama bunu yapmak istemiyorum."

"Bu hikayenin sonu iyi bitecek"

"Mesut bir dünya yıldızı. Müthiş bir Fenerbahçeli. Bütün takıma da liderlik mekanizması nasıl çalışır gösterdi. Bugün golünü atarak gerçek Fenerbahçeli oldu. Her zaman böyle bir dünya yıldızının vereceği çok şey olduğunu gösterdi.10 kişiyken 12 kişi gibi oynayan bir takım vardı. Galibiyeti bütün Fenerbahçelilere armağan ediyoruz. Henüz daha bir hayli puan var. Yapmamız gerekenleri iyi biliyoruz. Bu hikayenin sonu iyi bitecek."

Senin için hazırladığımız haberler