Gaziantep FK'da Erol Bulut, Antalyaspor maçı sonrası konuştu

26.08.2022 - 23:41 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 23:45

Spor Toto Süper Lig'de 4'üncü haftanın açılış maçında Antalyaspor'u 5-2 mağlup eden Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep FK'da Erol Bulut, Antalyaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Nuri Şahin'li Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede gol yağmuru yaşandı. Mücadeleyi ev sahibi Gaziantep FK 5-2'lik skorla kazanmayı başardı.

 

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu.

"Sistemi değiştirip yeni 3 arkadaşı oyuna aldım"

Karşılaşmada ilk yarıya nazaran ikinci yarıda daha iyi olduklarını ifade eden Bulut  "Zor maç olacağını biliyorduk. Bu takım geçen hafta Trabzon'a 5 gol attı. Daha fazla da olabilirdi. Bugün öne geçmemize rağmen geriye düştük. Karşımızda oynayan iyi bir takım. İkinci yarı bambaşka Gaziantep FK gördük. Sistemi değiştirip yeni 3 arkadaşı oyuna aldım. Baskı yönlendirdik, tempomuz artttı. İlk yarı yapamadık ama ikinci yarı istediğim tempo oldu. Oyuncularıma teşekkür ederim. Devre arasında konuştuklarımı açıklamasam daha iyi olur. Biraz sert konuşma oldu. Eksikliklerimiz var. Onları geliştirmemiz gerekiyor" dedi.

Ligde henüz bileği bükülmeyen Gaziantep FK, bu sonuçla puanını 10'a çıkarıp maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Senin için hazırladığımız haberler