Erol Bulut 4, Kenan Atik 1...

06.12.2020 - 20:03 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 20:05

Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 11. hafta maçında Denizlispor deplasmanına gitti .Teknik direktör Erol Bulut, 4-3 biten Beşiktaş derbisinden kaç oyuncuyu ilk 11'de değiştirdi? O isimler kimler? İşte detaylar...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Denizlispor'a konuk olurken bu maçta Erol Bulut ilk 11'de bazı değişiklikler yaptı. Erol Bulut, 4-3 kaybettikleri Beşiktaş derbisine göre kaç değişiklik yaptı? İşte yanıtı...

Erol Bulut'tan 4 değişiklik

4-3 biten Beşiktaş derbisi sonrasında Fenerbahçe, Denizlispor deplasmanına gitti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, derbi maça göre 4 değişiklik yaptı.

Hangi futbolcular Denizlispor maçında oynamadı

Bulut, Denizlispor maçında Mauricio Lemos, Diego Perotti, Luiz Gustavo ve Filip Novak'ın yerine Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu ve Caner Erkin'e şans verdi.

Denizlispor'dan tek değişiklik

Yukatel Denizlispor'un başında ikinci maçına çıkan teknik direktör Kenan Atik ise geçen hafta 3-3 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir müsabakasının ilk 11'inde 1 oyuncuyu değiştirdi. Tiago Lopes'in yerine Zakarya Bergdich mücadele etti. Ayrıca müsabaka öncesinde, vefat eden A Milli Futbol Takımı eski oyuncularından Raşit Karasu için saygı duruşunda bulunuldu.

Senin için hazırladığımız haberler