Erol Bulut: ''Gustavo'nun inşallah bir şeyi yoktur''

02.02.2021 - 15:22 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 18:49

Son dakika spor haberleri...Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Hataysspor maçı öncesinde ve sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, sarı lacivertli kulüple yayıncı kuruluş arasında yaşanan gerginliğin çözüme kavuşmasını istediğini söyledi. Erol Bulur Hatayspor maçı hakkında neler söyledi? Detaylar haberimizde...

 

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Atakaş Hatayspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Bulut, "Son haftalarda yayıncı kuruluş ile bir gerginlik var ve hala devam ediyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda iki tarafın da memnun olacağı şekilde çözüme kavuşur. Hatayspor kendi sahasında iyi oynuyor. 3 puan için buradayız. Umarım kazanır ve devam ederiz." dedi.

Öte yandan; Fenerbahçe Kulübü geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluşa tepki olarak giydiği tişörtler nedeniyle beIN Sports'un maç önü ve maç sonu röportajları yayınlanmadığını açıklamıştı.

İşte maç sonrası açıklaması

Maç hakkında yorumlarda bulunan Erol Bulut, yorgun gözüktüklerini açıkladı. Bulut, "Kazandığımız bir maç. Zor olacağını biliyorduk. Sadece 65 saat dinlenip, uçuş yaparak geldik. Takımı epey yordu. Bugün zaten yorgun gözüktük. İstediğimiz oyunu tam anlamıyla sergileyemedik. Doğal olarak baskı yedik ama kazandığımız için mutluyuz."  ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler