Gaziantep FK'da Erol Bulut, Galatasaray maçı sonrası konuştu

06.09.2022 - 00:02 | Son Güncellenme: 06.09.2022 - 00:08

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Gaziantep FK'da Erol Bulut, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Gaziantep FK'da Erol Bulut, Galatasaray maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Gaziantep FK'yı 1-0 geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray puanını 10'a yükseltirken, Gaziantep FK ise haftayı 10 puanla tamamladı. 

 

Maç sonu Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu.

"Onları atamazsan son anda sen cezalandırılıyorsun"

Bireysel hatalardan dert yanan Bulut "Maalesef akıllı oynamadık sonlara doğru. Onun da cezasını aldığımız mağlubiyetle yaşıyoruz sonuçta. Oyuna iyi başladık, öne de geçtik ama yediğimiz gollere baktığımızda kendi kalemize 2 gol attık. Birisi çarpan ve Gomis'in önüne düşen, ikincisi de zaten kendi kalemize attığımız gol oldu. Maç 1-1'ken yakaladığımız geçiş oyununda pozisyonlar vardı. Onları atamazsan son anda sen cezalandırılıyorsun. Nitekim öyle oldu. 2-1 kaybettik. Hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor, daha akıllı oynamamız gerekiyor. Tecrübeli arkadaşların oyuna daha hakim olmaları gerekiyor. Hücuma çıktığımızda çıkarken arkada o boşlukları vermemiz lazım. Çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk Galatasaray'ın 2 transferini açıkladı
Habere Git

"Onun faturasını ödedik bugün"

Heyecan dolu mücadelenin kırılma anına da değinen Erol Bulut, şöyle konuştu:

 

"1-1'ken Galatasaray'ın kaçırdığı, daha doğrusu Günay'ın kurtardığı penaltı. Ve kaçırdığımız pozisyonlar. Onları değerlendiremedik. Onun faturasını ödedik bugün."

Senin için hazırladığımız haberler