Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut: "Merkeze topun atılmayacağını söylemiştim"

14.01.2022 - 22:16 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 22:45

Süper Lig'de Beşiktaş ile Gaziantep FK karşılaştı. 1-0 Beşiktaş galibiyeti ile biten maçın ardından Erol Bulut, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut: "Merkeze topun atılmayacağını söylemiştim"

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile sona eren mücadelenin ardından Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut, maçı değerlendirdi.

"Merkeze topun atılmayacağını söylemiştim"

Erol Bulut, "Top sizdeyken doğru kullanmalısınız ve pozisyonları değerlendirmelisiniz. Çok pas hatası yaptık. İstediğimiz oyunu gerçekleştiremedik. Merkeze topun atılmayacağını söylemiştim, merkezde kaptırılan topta gol geldi. Oyuna genel baktığımızda sahada çok güzel oyun yoktu. Bizim oyunumuz daha iyi olmalıydı. Rakip, yakaladığı 2-3 pozisyondan birisini attı ve kazandı." ifadelerini kullandı.

"Geçen hafta 3 attık, bu hafta değerlendiremedik"

Tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen hafta 3 attık, bu hafta değerlendiremedik. Rakip değerlendirdi, kazandı. Golü yedikten sonraki baskımızı, başından bu yana yapsak, farklı olabilirdi." dedi.

"Önder Hoca'ya ve Beşiktaş'a başarılar dilerim"

Önder Karaveli hakkında düşüncelerinden bahseden teknik adam, "Önder hoca çok değerli bir insan. Hayat kısa. İyi geçinmek gerekiyor. Hiç kimseyle sorunum yok. Hoca ekibiyle galibiyeti kutluyor. Maçtan sonra bazen böyle görüştüklerimiz oluyor. Beşiktaş şu an çıkışta, Önder Hoca'ya ve Beşiktaş'a başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler