Erol Bulut: ''Planımız bu şekilde değildi''

04.03.2021 - 22:00 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 22:13

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ligin 28. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ve Antalyaspor, Fredy ve Enner Valencia'nın karşılıklı golleriyle 1 puana razı oldu. İşte Erol Bulut'un maç sonu değerlendirmeleri...

Erol Bulut: ''Planımız bu şekilde değildi''

Süper Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Önümüzdeki haftalar basit hataları yapmamamız gerekiyor'' dedi. 

Maçta farklı iki devre oynandığını söyleyen Bulut, ''Geçen hafta oynadığımız iyi bir maç ve kazandığımız bir maç vardı. Bugünkü maçın ilk ve ikinci yarıları farklı oldu. Top bizde olmasına rağmen kendi pas hatamızdan dolayı gol yedik. Planımız bu şekilde değildi'' şeklinde konuştu.

Öne geçecek pozisyonları yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini söyleyen Bulut, ''Rakibin nasıl oynayacağını da biliyorduk. İkinci yarı daha farklı bir maç oldu ve hücum ağırlıklı, baskılı oynamaya çalıştık. Beraberliği yakaladık ve öne de geçebilirdik. Pozisyonları değerlendiremediğimizde golü de yiyebilirdik.Önümüzdeki haftalar basit hataları yapmamamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe böylece bu sezon kendi sahasında 17. puanını kaybetmiş oldu. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda bir kez daha evinde kazanamadı. Antalyaspor'un ise yenilmezlik serisi 12 maça çıktı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe 55 puanla üçüncü sırada yer aldı.
 

Senin için hazırladığımız haberler