Erol Bulut: "Takımımızı, ikinci yarıdaki performansından ötürü kutluyorum"

07.10.2018 - 18:55 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 18:55

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldı. Evkur Yei Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut maç sonu yayını kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldı. 

Evkur Yei Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut maç sonu yayını kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bulut'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Maça iyi başladık. Golü de attık. Golü attıktan sonra takımın önde basmasını istedim. Fakat; geri çekildik ve 3 gol yedik. Biz 90 dakikada 3 gol yememiş takımız. Böyle olunca direnç ve moral düşüyor. 3-5-2’ye döndükten sonra etkili olmaya çalıştık. Rakibi tam yakaladık derken 4.golü yedik. Rakip penaltı kaçırdı. Onunu üstünde de durmamız lazım. Bu maçı 6-4 de alabilirdik. Takımımızı, ikinci yarıdaki performansından ötürü kutluyorum.

İlk yarıdan çok memnun değilim. İkinci yarıdan çok memnun. Bazı arkadaşlarımız Süper Lig’de oynadığımızı unutuyor. Onu da ilettim kendilerine. Bunu da kendilerine hatırlatacağız. Evimizde 4 gol yemememiz lazım. Eksiklerimizi gidereceğiz.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'la 4-4 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, öne geçtiği maçları kaybetmeme geleneğini sürdürdüklerini söyledi.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da güzel bir mücadele ve oyun sergilediğini kaydetti.

Maça iyi başladıklarını ve öne geçtiklerini anımsatan Bulut, golden sonra takımın ileriye dönük oynamasını istediğini ancak oyuncuların skoru koruma amaçlı geri çekildiğini dile getirdi.

Bulut, geri çekildikten sonra çok kısa sürede 3 gol yediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Skor 3-1 olduktan sonra farkı azaltmaya başladık. Yine de beraberliği sağlama savaşını kazandık. İkinci yarıda oyuncularımın performasından memnunum. İkinci yarı oynadığımız ofansif futbol, benim görmek istediğim oyundu. Milli maç araları girdiği zaman hiçbir maç kazanamdık ama bugün bir puan aldık. Geleneği bozmadık. Öne geçtiğimiz hiçbir maçı kaybetmedik. Bir puan da çok önemli."

Senin için hazırladığımız haberler