Erol Bulut, Trabzonspor maçı sistemini belirledi!

24.02.2021 - 11:04 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 11:11

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor ile karşılaşacakları derbi maçına 9 maçlık yenilmezlik serisi yaptığı dönemdeki sistem ile çıkmayı planlıyor. İşte detaylar...

Erol Bulut, Trabzonspor maçı sistemini belirledi!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de alınan Göztepe mağlubiyeti ile sıkıntılı döneme giren Fenerbahçe’de gözler Trabzonspor deplasmanına çevrildi. 

Erol Bulut ile yolların ayrılma ihtimali...

Sezon başından bu yana oynanan futbol sarı-lacivertli camiayı memnun etmezken Karadeniz’de oynanacak karşılaşma kritik bir hale geldi. Zorlu rakibi karşısında Fenerbahçe’nin mağlubiyetle ayrılması halinde yönetimin teknik direktör Erol Bulut ile ilgili yolları ayırma kararı alması ihtimaller arasında yer alıyor.

İrfan Can ve Gustavo'dan haber bekleniyor

Teknik direktör Erol Bulut, Trabzonspor maçı kadrosu için İrfan Can ve Luiz Gustavo’dan gelecek haberi bekliyor. Kritik maçın 11’i özellikle Brezilyalı oyuncunun sakatlığına göre şekillenecek. 

Hangi sistem ile Trabzon maçına çıkacak?

Sarı lacivertlilerin 46 yaşındaki çalıştırıcısı 9 maçlık yenilmezlik serisi yaptığı dönemdeki sistem ile Trabzonspor karşısında çıkmayı planlıyor. Fenerbahçe teknik heyeti rakibinin güçlü ve zayıf yönlerini analiz ederken sarı lacivertli takım topu Trabzonspor’a vererek 90 dakika boyunca sahada alanı daraltıp Karadeniz ekibine pozisyon şansı tanımayacak bir oyun üzerinde duruyor. 

Fenerbahçe top kendisindeyken ise pozisyon üreterek 3 puanı kazanacak golleri bulmayı hedefliyor.

“Oyun yüzde olarak bizde ama bu hiçbir şey ifade etmiyor"

46 yaşındaki teknik adam, Göztepe mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Oyun yüzde olarak bizde ama bu hiçbir şey ifade etmiyor, golle sonuçlandıramadığınız zaman. Rakip korner sonrası attığı bir golle kazandı" diyerek eski oyun anlayışına dönüş sinyali vermişti.

Deplasman performansı

Fenerbahçe bu sezon deplasman maçlarında üst düzey performans ortaya koyuyor. Sarı lacivertliler 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak 29 puan topladı. Rakip filelere ise 26 gol atarken kendi kalesinde 11 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler