Erol Bulut: "Yarış sonuna kadar devam edecek"

21.03.2021 - 21:26 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 08:50

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut yayıncı kuruluşa konuştu. Bulut, "Sonuna kadar bu yarış devam edecek. Biz buraya kazanmak için geldik, beraberlik için değil." dedi. İşte detaylar...

Erol Bulut: "Yarış sonuna kadar devam edecek"

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

"Güzel bir maç oldu"

İlk yarı topa Beşiktaş'ın sahip olduğuna değinen Bulut, "Maça baktığımızda güzel bir maç oldu. Ekran başındakilerin izlediği iyi maç oldu. İlk yarı biraz Beşiktaş topa sahip olup pozisyon buldu. İkinci yarıda yediğimiz erken golü yememeliydik." dedi.

"Buraya kazanmak için gelmiştik"

Beşiktaş deplasmanına 3 puan için geldiklerini yineleyen Bulut, "Risk almamız gerekiyordu, aldık. Yeterince pozisyona da girdik. Rakibi hataya zorladık. Golden sonra 2-3 tane net pozisyon var, galibiyetle ayrılabilirdik. Gol pozisyonlarını değerlendirsek kazanıp ayrılırdık. Son vuruşlarda daha iyi konsantre olmalıyız. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Ligimizde en çok gol pozisyonuna giren takımız. Değerlendirmede sıkıntı var. Önümüzde 10 hafta var. Sonuna kadar bu yarış devam edecek. Biz buraya kazanmak için gelmiştik, beraberlik için değil. Bunu da takım ikinci yarıda en iyi şekilde gösterdi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler