Erol Bulut'tan 'Denizli'de 16 dakika' göndermesi

06.12.2020 - 21:32 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 21:32

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, deplasmanda alınan 2-0'lık galibiyetin ardından beIN Sports'a konuştu. Hakem Ali Palabıyık hakkında yorum yapan başarılı teknik adam, 2006'da oynanan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği maça da gönderme yaptı. İşte detaylar...

Erol Bulut'tan 'Denizli'de 16 dakika' göndermesi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda konuk olduğu Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Ben 16 dakika bekliyordum"

2006 yılında oynanan ve 16 dakika uzayan maça gönderme yapan Bulut, "Bugün tüm futbolcularımız her şeyini sahaya verdiler. 40 dakika 10 kişi oynadık. Bir de hakemimiz sağ olsun 8 dakika uzattı. Ben 16 dakika bekliyordum. 16 dakika başkasına nasip oldu, bugün bize 8 dakika nasip oldu. Bugün 10 kişiyle bu takım neler yapabileceğini gösterdi" dedi. (FENERBAHÇE, 'BUNU DA HATIRLA DENİZLİ' DEDİ)

Bu sezon deplasmanda henüz mağlubiyet yüzü görmediklerini hatırlayan Erol Bulut, "Deplasmanda daha çok galibiyet alıyoruz, daha rahat gibi görünüyor ama evimizde daha rahat oynamalıyız. Orada rakipler daha fazla kapanıyor, ondan olabilir. Bugün bu maçı çözdüğümüz gibi önümüzdeki maçları da çözmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. (FENERBAHÇE ZİRVEYE ORTAK OLDU)

"Serdar'ın pozisyonuna herkes gibi ben de şaşırdım"

Serdar Aziz'in kırmızı kartına şaşırdığını söyleyen deneyimli teknik adam, "Serdar'ın pozisyonuna herkes gibi ben de şaşırdım. Önümüzde sarı kat verdi. Kafasından seken top eline çarpıyor. Üst üste sarı ve kırmızı neden verdi anlamadım. Bu konulara çekmeye çalışıyorsanız, hakem konularına çok girmek istemiyorum. Genç hakemlere destek olmaya çalışacağız. Ondan sonrasına bakacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler