Erol Bulut'tan kırmızı kart yorumu: Provoke edildi

03.02.2018 - 18:23 | Son Güncellenme: 03.02.2018 - 18:23

Erol Bulut, 3-1 kaybettikleri Antalyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı! Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü, kırmızı kart pozisyonunu değerlendirdi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un açıklamalarının videosu

 

 

Erol Bulut'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Haftalardır iyi giden bir grafiğimiz vardı. Bu durum futbolcularımızın ayağını yerden kesmiş görünüyor. Futbolcularımız hafife aldı. Konsantrasyon sıkıntısı yaşadık. Yediğimiz kırmızı kart sonrası sıkıntılar vardı. Rakip de goller buldu. 3-1 yenildik. Bu maç bitti. Kasımpaşa maçına iyi hazırlanıp, önceki maçlarda gösterdiğimiz performansı göstermeye çalışacağız.

Kırmızı kart pozisyonunda futbolcumuz, provoke edildi. Sonra tepkisini gösterdi. Öyle bir hareket yapıyorsanız kırmızı kart olması gayet normal"

Erol Bulut basın toplantısında neler dedi?

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında da konuşan Bulut, hiç istemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Maça iyi başlamadıklarını, hızlı kullanılan bir taç atışında disiplinsizlikleri nedeniyle rakibin bir penaltı kazandığını hatırlatan Bulut, “Pozisyon almada geç kaldık ve penaltı oldu. Penaltıyla geriye düştük. İkinci yarının sonuna doğru beraberliği yakaladık. Soyunma odasına istediğimiz gibi gittik” dedi.

İkinci yarıda gördükleri bir kırmızı kartla eksik kaldıklarını ve tüm oyun düşüncelerinin değiştiğini dile getiren Erol Bulut, “Taktik ve sistemiz değişti. Yediğimiz ikinci golden sonra 2-2’yi bulamadık. 10 kişi çok zorlandık. Hücum anlamında istediklerimizi yapamadık. Bu maçı unutup önümüzdeki Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. Hatalarımızdan ders alacağız” diye konuştu.

"Hakemler hakkında bir görüşünüz olacak mı?" sorusuna Bulut, “Hakemler hakkında yorum yapmasam daha iyi olur. O nedenle hiç gerek, yoksa yanlış bir şey söyleyebilirim” cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler