Erol Bulut'tan Lucescu hakkında flaş sözler: Ayıp eder!

11.01.2018 - 20:01 | Son Güncellenme: 11.01.2018 - 20:01

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer gündemeni dair özel açıklamalarda bulundu.

Hamit Altıntop transferine dair son gelişmeleri anlatan Bulut, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu hakkında da flaş sözler söyledi.

E. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'e konuştu.

İşte Erol Bulut'un sözlerinden önemli satır başları:

Hamit'le görüştüm!

Hamit Altıntop'la benim bir görüşmemem oldu. Kendisini takımda görmek istediğimi kendisine ilettim. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu transfer resmiyet kazanacaktır.

Lucescu, bir daha gelmezse ayıp eder!

Lucescu, Fatih Hoca ve diğer hocalarla görüşmüş olabilir. Benim duyduğum kadarıyla; uçağa gideceğini söylemiş ve tekrardan ziyaret edeceğini belirtmiş. Ben ufak şeylerden alınacak birisi değilim. Lucescu'ya saygı duyuyorum. Fakat bir daha gelmezse de ayıp eder.

Transfer açıklaması!

Devre arasında transfer kolay olmuyor. Oyuncu girişi - çıkışında sıkıntılar yaşanıyor. 2 ya da 3 transfer yapacağız. Defans ve ön bölgeye transferler düşünüyoruz. Benim hedefim ligi 8 ile 12. sıra arasında bitirmek eğer bunu başarabilirsek güzel olacak. Fakat ikinci yarıda 17 haftalık zor bir periyot bizi bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler