Ersan Parlatan: "87'de böyle bir gol yemek üzücü"

28.04.2021 - 22:44 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 23:06

Süper Lig'in 38. haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası İttifak Holding Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan açıklamalarda bulundu.

Ersan Parlatan: "87'de böyle bir gol yemek üzücü"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 38. haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede Konyaspor, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası İttifak Holding Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan açıklamalarda bulundu.

"Emre Akbaba'nın önünde kaldı ve engellenebilecek bir gol yedik"

Parlatan "Yenen golde ikili sıkıştırmaya geldi Rahmanovic. Orada Babel'in içe kat edip şut isteğini biz dışarıda görebiliyoruz ama Rahmanovic engellemek istedi. Emre Akbaba'nın önünde kaldı ve engellenebilecek bir gol yedik. 87'de böyle bir gol yemek üzücü. Takımımız iyi mücadele etti. Çok top kazandık. İstediğimiz hücum geçişlerini yapamadık. Pas tercihlerini yanlış kullandık. Bugün eksiktik. Volkan 1 sene sonra oyuna girmek zorunda kaldı. Barış uzun zamandır oynamıyordu. Jevtovic gibi oyuncumuz yoktu. Kısıtlı bir kadroyla mücadele ettik. Buradan en azından 1 puan almak istiyorduk. 87. dakikada bu elimizden gitmesi üzücü. Karagümrük maçı çok önemli. Elimizden geleni yapıp kazanacağız, başka yapacağımız bir şey yok. Oyuncular şimdiden kenetlendi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler