Ersan Parlatan: "Bizim için buradan bu oyunla 1 puanla dönmek güzel"

04.02.2020 - 01:26 | Son Güncellenme: 03.02.2020 - 23:40

TFF Süper Lig'in 20. hafta kapanış maçında Denizlispor, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

"Bizim için buradan bu oyunla 1 puanla dönmek güzel"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Göztepe teknik sorumlusu Ersan Parlatan, "Serimizi burada devam ettirmek istiyorduk. Bunu da yapabilirdik. Denizlispor ilk 15 dakikadan itibaren oyunun hakimiyetini eline aldı. Bunu da bir türlü düzeltemedik. İkinci yarıda daha iyiydik. Denizlispor bugün kazanmak ve kaybetmemek adına çalıştılar, tebrik ediyorum. Belki de 3 puanı kaçırdılar. Bizim için buradan bu oyunla 1 puanla dönmek güzel. Muhteşem bir taraftarımız var. İç sahada coşkumuzla oynuyoruz. Deplasmanda ve iç saha diye bir değerlendirme yapmıyoruz. Çalışmamız gerekiyor, neticeye gitmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

 Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, kazanmak için Denizli'ye geldiklerini, maça iyi başladıklarını ve ilk 15 dakikada istedikleri gibi oynayarak golü buduklarını kaydetti.

Denizlispor'un son yarım saatte her türlü üstünlüğü sağladığını aktaran Parlatan, "Rakibimiz ceza sahamızda zaman zaman bize zor anlar yaşattı. Kalemizin önünde çok tehlikeli pozisyonlar atlattık. İkinci devrede kendi oyunumuzu sahaya yansıtabildik ama son bölümde gerçekten Denizlispor'un büyük bir arzusu vardı. Sahalarında kaybetmeme adına her şeyi yaptılar. Denizlispor'u takdir etmek lazım." diye konuştu.

Takım olarak daha fazlasını yapmaları gerektiğine dikkati çeken Parlatan, "Bundan sonra kendi oyunumuzu sahaya daha iyi yansıtıp, iyi sonuçlar almayı umut ediyoruz. Sonuç itibarıyla Denizli gibi zor bir deplasmanda çok iyi oynamamamıza rağmen 1 puan alabiliyorsak, bu avantajdır. " diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler