Ersan Parlatan: “Bu maçı çevirmemiz camiamız adına çok önemliydi”

20.02.2021 - 19:09 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 19:22

Son dakika haberleri... Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor, Yeni Malatyaspor’u yendi. Peki İttifak Holding Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan neler söyledi? İşte detaylar...

Ersan Parlatan: “Bu maçı çevirmemiz camiamız adına çok önemliydi”

Süper Lig'in 26. haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından İttifak Holding Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan değerlendirmelerde bulundu.

Parlatan, “Soyunma odasına girdiğimizde oyunculara olumlu şeyler söyledik çünkü ilk devrede takımımız adına gerçekten topa hakim olan, domine eden bizdik. Daha çok rakibin üçüncü bölgesinde etkili olmaya çalışan bizdik. Hücumsal alanda fazla etkinlik gösteremedik. 2-0 yenik şekilde soyunma odasına gitmemiz hepimizin aklına şu soruyu getirdi; Bu nasıl olabilir? Pozisyon vermeden 2-0 yenik duruma düştük. Bunları oyuncularımıza aktardık. Hocamız bunlar doğrultusunda oyuncularla görüşmeler yaptı. Nitekim ikinci yarıya da devam edip kendimize inanarak, bir tek üçüncü bölgede daha etkili olmamız gerektiğini oyunculara ilettik.

"Oyuncularımızı kutluyoruz"

Bir gole ihtiyacımız vardı. Gol gelirse maçı beraberliğe getireceğimize inanmıştık. İkinci devre bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bütün takım, bütün ekip, herkes buna inandı. Bu maçı çevirmemiz, hem bizim hem de camiamız adına çok önemli, çünkü alttaki takımlarda bir şekilde puanlar kazanıyor. Biz üstleri kovalayan bir ekibiz ve biz bunu takımımızla paylaştık. Bu galibiyet, hem moral açısından, hem fikstür hem de ligdeki konumlanma açısından çok önemliydi. Oyuncularımızı kutluyoruz. Yüreklerini ortaya koydular. Çok teşekkürler oyuncularımıza" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler