Ersan Parlatan: ''Kayserispor’un pırıl pırıl 18 yaşındaki kalecisi Doğan’ı kutlamak lazım''

16.04.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 20:22

Konyaspor'da Ersan Parlatan, Süper Lig'de oynadıkları Kaysersipor maçının ardından açıklamalarda bulundu ve genç kaleci Doğan Alemdar'ı tebrik etti.

Ersan Parlatan: ''Kayserispor’un pırıl pırıl 18 yaşındaki kalecisi Doğan’ı kutlamak lazım''

Konyaspor ve Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında 0-0 berabere kaldı.

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, ''Sahaya çıktığımız andan itibaren kazanmak için hem mücadele hem taktiksel anlamda elimizden geleni yaptık. Teknik heyet olarak oyuncularımıza hiçbir şekilde kötü yorum yapamayız. Çünkü gerçekten istediğimiz, planladığımız oyunsal formatımızı sahaya yansıttık. İstek, arzu gerçekten takımımızda vardı'' dedi.

'Gol için her şeyi yaptık'

İyi futbol oynamaya çalıştıklarının altını çizen Parlatan, ''1. dakikadan 85. dakikaya kadar gol atmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Hücum yaparken defansif anlamda da neredeyse pozisyon vermeden Kayserispor gibi etkili geçiş hücumları yapan bir takıma karşı başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz'' şeklinde konuştu. 

Doğan Alemdar'a tebrik

Maçta önemli kurtarışlara imza atan Kayserispor kalecisi Doğan Alemdar’ın performansına da değinen Parlatan, ''Kayserispor’un pırıl pırıl 18 yaşındaki kalecisi Doğan’ı kutlamak lazım. Bugün yine çok iyi bir performans gösterdi. Zor pozisyonları kurtarabildi ve takımına 1 puan kazandırdı. Çok değerli bir gencimiz. Yolu açık olsun. Onu da buradan camiamız adına teknik heyet olarak kutlamak istiyorum'' diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler