Ersan Parlatan: ''Oyuncular çaba sarf ediyor ama kalite ortaya çıkmadı''

11.07.2020 - 23:23 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 23:24

Son dakika Göztepe haberleri… Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Ersan Parlatan açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetin sebebini değerlendiren Parlatan, ''Bazı maçlar teknik adamlar için çok zordur geri bildirim yapabilmek için. 30 dakika sadece Göztepe oynuyordu. Topu rakip sahada oynuyorduk ve kanatları etkili kullanıyorduk. Çaba vardı ama net pozisyonlara giremedik. Gençlerbirliği'nin ilk şutu gol oldu. Bu bir suçlama değil tabii ki sadece bir tespit. Yediğimiz golden etkilenmemeye çalışıyoruz. Sonrasında 45+3'te 2-0 oluyor. Tabii ki moralin çok iyi olduğu söylenemez. Bir şekilde takımı toparlayıp ikinci devreye çıktı'' dedi.

Bugün kaliteli işler yapamadık

''Sahada çabamız, isteğimiz vardı ama 3. bölgede etkili değildik. Bugün kaliteli işler yapamadık. Sadece çaba, özveri yetmiyor. Doğru koşular yapmak lazım. Bunlar olmadığı zaman gol de atamıyorsunuz. Nitekim golümüzü de Alparslan attı. Bir stoper. Bu da bir şeyleri anlatıyor'' şeklinde konuşan Parlatan, seyircisiz maçların kendilerini nasıl etkilediğini ise şöyle anlattı:

''Taraftarımızın eksikliğini hissediyoruz. Muhteşem bir taraftarımız var. Onlar adına da üzgünüz. Burada seyircimizin olmamasının eksikliğini hissediyoruz. Çok güzel atmosferler yaşadık. Başakşehir maçında kaybetmemize rağmen bizi desteklediler. Bu da itici güç oluyor. Biz bunun arkasına sığınamayız. Sahada olan oyuncular çaba sarf ediyor ama kalite ortaya çıkmadı. Bunu da açıkça söylemek lazım."
 

 

Senin için hazırladığımız haberler