Ersin Destanoğlu 4 maç sonra formasına kavuştu, kalesini gole kapadı

20.12.2020 - 23:47 | Son Güncellenme: 20.12.2020 - 23:50

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu B.B Erzurumspor karşısında ilk 11'de yer aldı. Genç kaleci performansı ile kalesinde gole izin vermedi. Öte yandan Ersin Destanoğlu için Lyon'un transfer ısrarı da sürüyor. İşte detaylar...

Ersin Destanoğlu 4 maç sonra formasına kavuştu, kalesini gole kapadı

AJANSSPOR

TFF Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş, kendi evinde BB Erzurumspor 4-0 mağlup etti. Siyah - beyazlılarda genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, 4 maç sonra formasına kavuştu.

19 yaşındaki kaleci, Erzurumspor karşısında kalesini gole kaparken, 4 kurtarış yaptı. Destanoğlu, kullandığı 7 uzun pas ve 13 kısa pasta ise %70 isabet sağladı. 

'Ersin Güven verdi'

Karşılaşmanın ardından Ersin Destanoğlu'nun performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Ersin Destanoğlu'nun son 15-20 dakikadaki performansı gayet iyiydi. Takımının pozisyon vermesi iyi değil fakat Ersin için iyi oldu. Ersin testi geçti ve güven verdi." diye konuştu.

Transferde Lyon kancası

Geçtiğimiz günlerde Ersin Destanoğlu’nu transfer etmek isteyen Fransız ekibi Lyon’un, 19 yaşındaki kaleci için Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro’luk öneride bulunduğu öne sürülmüştü.

Beşiktaş sözleşmesini uzattı

Beşiktaş, genç eldiven Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Siyah beyazlılar, 2023'te sözleşmesi sona erecek olan 19 yaşındaki genç kaleci ile 2025 yılına kadar kontrat uzattı.

Senin için hazırladığımız haberler