Beşiktaş Kalecisi Ersin Destanoğlu'na Avrupa'dan Transfer Teklifi!

06.01.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 11:40

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'na Avrupa'dan talip çıktı. Belçika ekibi Club Brugge, genç eldiven için transfer teklifine hazırlanıyor. İşte detaylar.

Beşiktaş Kalecisi Ersin Destanoğlu'na Avrupa'dan Transfer Teklifi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Bir kulüp, Siyah-Beyazlı eldiven için harekete geçti.

Club Brugge Ersin Destanoğlu'nu radarına aldı

Voetbalnieuws'in haberine göre Belçika ekiplerinden Club Brugge, Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'nu radarına aldı. Kadrosunda eski Beşiktaşlı Cyle Larin'i de bulunduran takım, Ersin için herekete geçti.

Sezon başında da istemişlerdi

Club Brugge, Ersin Destanoğlu ile sezon başında da ilgilenmişti. Belçika temsilcisi, yaz döneminde Beşiktaş'ın yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle transferi rafa kaldırmıştı.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı - Ahmet Nur Çebi görüşmesi uzadı! İşte Ozan Tufan pazarlığı
Habere Git

Mert formayı kaptı, Ersin kulübeye çekildi

Club Brugge'un Ersin Destanoğlu için tekrar harekete geçmesindeki en büyük faktör, Mert Günok'un formayı kapması olarak gösteriliyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başına geçmesi ile uzun zamandır ilk 11'de yer alamayan Mert Günok, tekrar formasını kazandı. Ersin Destanoğlu ise ikinci kaleci konumunda yer aldı.

Son dönemde çok eleştirilmişti

Ersin Destanoğlu bu sezon çıktığı 11 maçta 14 gol yedi. 22 yaşındaki kaleci 3 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı. Genç file bekçisi, özellikle son haftalarda kalesinde gördüğü goller nedeniyle taraftarın tepkisini çekmişti. Beşiktaş'ın kalesine gelen her isabetli şutun ağları bulmasının ardından ilk fatura Ersin Destanoğlu'na kesildi.

4 maçta kaleye gelen her top gol oldu

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Ümraniyespor maçının 5-2 kazanılmasına rağmen kale detayı can sıktı. Siyah-Beyazlılar'ın kalesine gelen 3 isabetli şutun 2'si ağları bulmuştu. Bunun üzerine, Beşiktaş'ın Süper Lig'deki ilk 12 maçın 10'unda kalesini gole kapatamadığı istatistiği ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta dev transfer planı! Kocadağ: "Bunun için paramız da var, gücümüz de"
Habere Git

4 maçta kaleye gelen her top gol oldu

  • Alanyaspor: 3 İsabetli Şut, 3 Gol
  • MKE Ankaragücü: 2 İsabetli Şut, 2 Gol
  • Medipol Başakşehir: 1 İsabetli Şut, 1 Gol
  • İstanbulspor: 2 İsabetli Şut, 2 Gol

Senin için hazırladığımız haberler