Ersin Destanoğlu idmanda etkiledi: Kendini affettirmeye çalışıyor

08.11.2023 - 11:33 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 11:42

Beşiktaş'ta Mert Günok'un yokluğunda kaleye geçen Ersin Destanoğlu, Antalyaspor maçında yaptığı hataları affettirmek için antrenmanda sıkı çalışmalara başladı.

Ersin Destanoğlu idmanda etkiledi: Kendini affettirmeye çalışıyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında kalan Ersin Destanoğlu kendini affettirmeye çalışıyor. Başarılı kaleci antrenmanlarda hırsı ile dikkat çekmeye başladı.

Antalyaspor maçında hata yaptı

Antalyaspor karşılaşmasında sergilediği etkisiz performansla dikkat çeken Ersin Destanoğlu, teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın kendisine tanıdığı şansı iyi değerlendirememişti.

Jehezkel affetmedi

Ersin Destanoğlu, karşılaşmanın 49. dakikasında savunmanın arkasına atılan topa erken çıkış yaptı. Pozisyonu takip eden Jehezkel, Destanoğlu'nu çalımladıktan sonra boş kaleye topu yollamış ve skoru bulmuştu.

Kendini affettirmeye çalışıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, Kalesinde 1'i bariz hatalı olmak üzere 3 gol gören Ersin, idmanlardaki etkili performansıyla kendisini teknik ekibe affettirmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ta bu sezon 7 karşılaşmaya çıkan 22 yaşındaki file bekçisi, bu karşılaşmaların 3'ünde kalesini gole kaparken 9 gol yedi. Ersin Destanoğlu'nun Beşiktaş işe sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler