Ertaç Özbir Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Resmi açıklama...

18.05.2018 - 15:19 | Son Güncellenme: 18.05.2018 - 15:47

Ertaç Özbir Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Resmi açıklama...

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir'in adı son dönemde Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberlere dahil oldu. Deneyimli kalecinin durumu ve Yeni Malatyaspor'un son maç öncesi hazırlıkları hakkında Evkur Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Burak Çakır açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Çakır şunları ifade etti

'İlk hedefimize ulaştık'

"İlk yarı 20 puan ve ikinci yarı 20 puan gibi bir hedef koymuştuk. Kendi içimizde bir hedef daha belirlemiştik 45-48 puan arasında alabilecek bir kadro kalitesi kurmuştuk aslında. Fakat son 9 haftada 1 galibiyet alınca biraz uzağında kaldık ama ilk hedefi yakaladık"

'Ligimizde galibiyete dayalı bir performans gelir sistemi var'

"Sezonun son maçına çıkıyoruz ve bu sezon yakaladığımızı başarıyı bir galibiyetle taçlandırmak istiyoruz. Zaten ligimizde galibiyete dayalı bir performans gelir sistemi var. Biz tabii hem maddi hem de manevi açıdan galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Bu sezon az görev alan isimler oynayacak ama galibiyet için sahaya çıkacağız"

'Ertaç için resmi teklif gelmedi öncelikle Yeni Malatyaspor ile iletişime geçmeleri lazım'

"Ertaç konusunda yaklaşımımız şöyle olmalı. Ertaç için öncelikle Fenerbahçe'den resmi bir teklif gelmeli. Ertaç iyi bir sezon geçirdi, başarılı ve yerli bir kaleci. Önümüzdeki dönemlerde durumu daha net ortaya çıkacaktır. Transferi konusunda Yeni Malatyaspor kulübü mensubu olarak çok bir şey söylemem bize gelen bir teklif yok. Ertaç bizim sözleşmeli oyuncumuz ve Fenerbahçe ya da başka bir takımın kendisi ile ilgili bir tasarrufları olursa bizimle iletişime geçecektir."

'Teklif gelirse oyuncunun önünü açabiliriz'

"Bizim kadromuzda iyi oyuncular var. Arturo Mina, Boutaib, Sadık gibi bu oyunculara da ilgi olduğunu biliyoruz. İstediğimiz bir teklif gelirse oyuncunun önünü açabiliriz."

'Erol hoca ile sözleşmemiz devam ediyor'

"Hali hazırda Erol hoca ile sözleşmemiz devam ediyor. Ne kadar isim yapmış hocaları takımın başına getirsenizde o takım ile hoca arasında kan uyuşmazlığı olmazsa olmuyor. Erol hoca ile ilgili yönetim ve kendisi bir toplantı gerçekleştirecekler. İki tarafın hedefleri uyuşursa devam edeceğiz. Zaten hocamızın sözleşmesi devam ediyor"

Senin için hazırladığımız haberler