Anadolu Efes'te Erten Gazi, Erdem Can ile birlik mesajını verdi!

20.09.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 18:43

Anadolu Efes'in geçtiğimiz günlerde Pınar Karşıyaka ile oynadığı hazırlık maçında Koç Erdem Can ve Erten Gazi arasında yaşanan diyalogların sosyal medyada yankı uyandırmasının ardından milli oyuncu konuya ilişkin bir gönderi yayınladı.

Anadolu Efes'te Erten Gazi, Erdem Can ile birlik mesajını verdi!

AJANSSPOR-HABER

Anadolu Efes'in Nirvana Basketball Weeks hazırlık maçları kapsamında 3 gün önce Pınar Karşıyaka ile oynadığı maçın 2. çeyreğinde Koç Erdem Can ve Erten Gazi arasındaki diyalog kameralara yansımış, video bugün sosyal medyada hızla yayılmıştı. Görüntülerin tepki toplaması üzerinde Erten Gazi sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı.

Erten Gazi'den birlik mesajı

Anadolu Efes'te 4. yılına girecek olan 26 yaşındaki guard Erten Gazi yeni koçu Erdem Can ile aralarında bir sorun olmadığını belirtmek için resmi Instagram hesabından birlikte bir fotoğraflarını paylaşarak altına Together (Birlikte) hashtag'i ekledi.

"Erdem hoca takımdaşlığa önem verdiğini bize ilk günden beri gösterdi"

Pınar Karşıyaka maçından 2 gün sonra Anadolu Efes'in 2023-2024 EuroLeague Medya Günü'nde Ajansspor'un sorularını yanıtlayan Erten Gazi, yeni koçu hakkında, "Erdem hocamız takımdaşlığa önem verdiğini bize ilk günden beri gösterdi. Bu yılki mottomuz "Together" yani birlikteyiz. Bu yolda kesinlikle önemli adımların atıldığını düşünüyorum." dedi

İlgini Çekebilir
Larkin: Milli takım olayları benim dışımda gelişiyor, Efes'e odaklandım!
Habere Git

Erdem Can sinirlerine hakim olamadı

Hazırlık maçında 2. çeyreğin son bölümünde Erten Gazi'ye sinirlenerek mola alan Anadolu Efes Koçu Erdem Can oyuncusuna  "Sen beni Ergin Ataman mı sanıyorsun? Terbiyesiz" şeklinde bağırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler