Ertuğrul Doğan'dan hakem açıklaması: "Özlemişiz doğrusu"

11.11.2023 - 16:34 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 17:14

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam oynanan Konyaspor maçını yöneten hakemlere ilişkin açıklamalar yaptı.

Ertuğrul Doğan'dan hakem açıklaması: "Özlemişiz doğrusu"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam oynanan TÜMOSAN Konyaspor maçını yöneten hakemlere ilişkin, "Geçen hafta yaşadıklarımızdan sonra, sahada pozitif anlamda inisiyatif alan, gördüğünü çalan, dürüst ve güvenilir bir hakem grubu görmekten mutlu olduk." ifadelerini kullandı.

"Yeneriz, yeniliriz, berabere kalırız"

Doğan, "Özlemişiz doğrusu" başlıklı yazılı açıklamasında, şunları kaydetti:

"Skordan bağımsız olarak hepimizin istediği şey işte bu. Yeneriz, yeniliriz, berabere kalırız. Bunlar futbolun içinde olan ve olağan şeyler, işler. 

Ama futbolla bağdaşmayan, hiç alakası olmayan işleri bunun içine sokmaya çalışırsanız, bir de bunu geçen haftaki gibi herkesin gözü önünde cüretkar ve tehditkar bir şekilde uygulamaya kalkarsanız, işte o zaman, bunlar bizim kaldırabileceğimiz işler olmaktan çıkar."

"Dün akşam maç yöneten hakemlerimizi tebrik ediyorum"

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanan maçı yöneten hakemlerin kendisini umutlandırdığını vurgulayan Doğan, "Ben dün akşam bu sahada, dürüstçe ve baskıya prim vermeden maç yöneten hakemlerimizi hem tebrik ediyor hem de kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. 

Gördüğünü çalan bir hakem grubu görmekten mutlu olduk" 

Geçen hafta yaşadıklarımızdan sonra sahada pozitif anlamda inisiyatif alan, gördüğünü çalan, dürüst ve güvenilir bir hakem grubu görmekten mutlu olduk" değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor'un rakibi Sivasspor

Konyaspor'u sahasında 2-1 mağlup eden ve yükselişini sürdüren Trabzonspor, bir sonraki maçını Sivasspor ile deplasmanda oynayacak.

Bordo-Mavili takım 12 maç sonunda topladığı 22 puanla 3. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler