Ertuğrul Doğan'dan transfer atağı! Yıldız oyuncu için gitti

21.07.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 14:05

Süper Lig devi Trabzonspor'da yeni sezon transfer çalışmaları sürerken başkan Ertuğrul Doğan, Divock Origi ve Okay Yokuşlu transferi için atağa geçti. Detaylar...

Ertuğrul Doğan'dan transfer atağı! Yıldız oyuncu için gitti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-Mavililerde kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, Divock Origi ile Okay Yokuşlu transferi için harekete geçtiği iddia edildi. Detaylar...

Ertuğrul Doğan, İngiltere'ye gitti

Skorer'de yer alan habere göre; Trabzonspor Yönetimi’nden Başkan Ertuğrul Doğan, yarım kalan işleri halletmek için İngiltere’ye gitti.

İlk hedef Onuachu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Bordo-Mavililer, Southampton'dan Onuachu’yu tekrardan transfer etmek için yoğun görüşme halinde. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, golcü oyuncuyu transfer etmek için tekrardan bir görüşme gerçekleştirecek.

Hedef Okay Yokuşlu

Trabzonspor'da bir diğer transfer gündemi ise Okay Yokuşlu oldu. Bordo-mavililer, kulübü West Bromwich’i ikna edebilmek için çalışıyor. Başkan Doğan’ın, Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından çok istenen futbolcuyu transfer etmek için mesai harcadığı ifade edildi.

Divock Origi için görüşme olacak

Trabzonspor’un istediği isimler arasında yer alan Milanlı Divock Origi de İtalyan ekibinde düşünülmüyor. Fırtına, yıldız ismi transfer listesine ekledi. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın Origi için görüşmeler yapacağı iddia edildi. Milan, kadroda düşünmediği oyuncuyu U23'e gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler