Ertuğrul Sağlam: ''Maç adına ‘futbol’ diyemeyeceğimiz bir hale geldi''

14.04.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 16:49

TFF 1. Lig haberleri... Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Menemenspor ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Sağlam: ''Maç adına ‘futbol’ diyemeyeceğimiz bir hale geldi''

TFF 1. Lig’in 30. hafta maçında Samsunspor, deplasmanda Menemenspor’la 2-2 berabere kaldı. 

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Maça çok iyi başladık ve golü bulduk. Golden sonra çok net pozisyonlarımız vardı. Onları değerlendirip skoru 2-0’a getirebilseydik belki maç çok değişik bir havaya girecekti. Sonrasında faul mü değil mi tartışmaları içerisinde gol yedik. İkinci yarıda yine oyunu elimize aldık dediğimiz anca maalesef çok gereksiz şekilde, bize yakışmayacak bir gol yedik. Sonrasında maç acayip bir havaya büründü. Adına ‘futbol’ diyemeyeceğimiz bir hale geldi'' dedi.

'Kargaşa içerisinde futbol oynamaya çalıştık'

Önemli bir puan kaybı yaşadıklarının altını çizen Sağlam, ''Girenler-çıkanlar ve diğer pozisyonlara baktığımız zaman 20-25 defa oyun durmuştur. Hakemin nereden baksan 15-16 dakika uzatma verebileceği bir karşılaşmaydı. Bu kargaşa içerisinde futbol oynamaya çalıştık. Karambolle 2-2’yi bulduk. 3-2 de oluyordu aslında ama sonuç itibariyle futbol böyle bir şey. Belli bölümü futbol gibi oynandı, daha sonraki bölümü acayip bir işe döndü'' diye konuştu.

'Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'

Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyleyen tecrübeli teknik direktör, ''Bugüne kadar her şey bizim elimizdeydi. Bundan sonraki süreçte kendimiz kazanırken, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Daha 4 hafta var. Biz önümüze bakıp önce Bursaspor maçını ve daha sonraki karşılaşmalarımızı kayıpsız geçmek zorundayız. Rakibimizi de tebrik ediyorum'' diyerek sözlerini noktaladı.

 

Samsunspor, TFF 1. Lig'de 58 puanla 3 .sırada bulunuyor. Yine aynı puandaki Adana Demir 2. sırada. Zirvede ise 63 puan ile Giresunspor yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler