Erzurum’da ayrılık rüzgarı devam ediyor!

25.01.2021 - 11:03 | Son Güncellenme: 25.01.2021 - 11:10

B.B. Erzurumspor transfer haberleri… B.B. Erzurumspor’da Armando Sadiku ile yollar ayrıldı. Peki, ara transfer dönemine hızlı giren B.B. Erzurumspor kaç transfer yaptı? Kaç futbolcu ile yollarını ayırdı? Detaylar haberimizde…

Erzurum’da ayrılık rüzgarı devam ediyor!

Süper Lig ekiplerinden B.B. Erzurumspor’da takıma gelen ve takımdan giden oyuncular dikkat çekiyor. Son olarak gidenler kervanına katılan isimlerden birisi de Armando Sadiku oldu.

Doğu Anadolu temsilcisinde ara transfer döneminde şu ana kadar 6 transfer yapıldı. Bu isimler; Jakub Szumski, Aatif Chahechouhe, Mostapha El Kabir, Johanna Omolo, Brahim Darri ve Manuel da Costa.

Fakat Dadaşlar’da gidenler de dikkat çekiyor. Tam 8 isimle yollarını ayıran Mavi-Beyazlılar’dan ayrılan isimler ise, İbrahim Akdağ, Kaan Kanak, Rashad Muhammed, Jugurtha Hamroun, Fabien Farnolle, Mahamadou Ba ve Ibrahim Sissoko oldu.

Ayrılık kervanına son olarak eklenen isim Arnavut futbolcu Armando Sadiku oldu. Bolivya ekibi Bolivar, Erzurumspor'dan ayrılan 29 yaşındaki Arnavut forveti kadrosuna kattı.

Öte yandan tecrübeli forvet oyuncusu, bu sezon B.B. Erzurumspor forması giydiği 9 maçta yalnızca 2 asist üretebildi ve gol kaydedemedi.

Senin için hazırladığımız haberler