Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün: "Erzurum'dan ne istiyorlar?"

11.04.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 21:36

Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor, evinde lider Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, hakem kararlarına isyan etti.

Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün: "Erzurum'dan ne istiyorlar?"

Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor, evinde lider Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan mücadelede  BB Erzurumspor, Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, siyah-beyazlı ekibin 3. golünü atan Rachid Ghezzal'ın pozisyonunda VAR'a gidilmemesini eleştirdi.

"Sadece negatif ayrımcılık olmasın"

Düzgün "Maçın kırılma anı 3. goldü. Herkes görecek Ghezzal'in attığı golden önce elle oynama var. Sahada topumuzu oynuyoruz ama maalesef saha dışı gerçekleşen işler bizi engelliyor. Bugün çok net gördük. Erzurum'dan ne istiyorlar, bu şehirden ne istiyorlar. Biz pozitif ayrımcılık yapmasınlar, sadece negatif ayrımcılık olmasın. Büyük takım tutabilirsin ama zor durumda bir şehirde rakibe alkış ayıptır. Ligde kalmak adına her türlü gayreti göstereceğiz ama bizimle oynamayın. Düşme hattındaki takımlar birbirleriyle oynuyorlar, inşallah çıkmaya çalışacağız. Var gücümüzle ligde kalmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler