''Erzurumspor ligde kalacaktır''

12.02.2021 - 21:15 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 21:36

Rizespor'u deplasmanda 2-0 yenen Erzurumspor'da maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalar geldi. Maç sonrası yapılan açıklamalar ise haberimizde yer alıyor...

''Erzurumspor ligde kalacaktır''

Süper Lig 25. hafta açılış maçında Rizespor deplasmanına konuk olan Erzurumspor maçı 2-0 kazanmayı başardı. Maç sonunda ise Erzurumspor oyuncuları açıklamalarda bulundu. İşte Erzurumspor'un maç sonu açıklamaları;

Erzurumspor'a son dakikalarda nefes aldıran golü atan 29 yaşındaki oyuncu Oltan Karakullukçu maç sonunda, ''Kolay bir gol yemiyoruz. Erzurumspor ligde kalacaktır. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Erzurumspor'un layık olduğu yer her zaman Süper Lig'dir.'' yorumlarında bulundu.

29 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mehmet Murat Uçar ise maç sonunda, ''Bütün takım arkadaşlarımı, hocalarımı yürekten kutluyorum. Geçen hafta ertelediğimiz galibiyeti bu hafta aldık. Yeni gelen çok tecrübeli oyuncular var. Manuel da Costa olsun, Aatif olsun... Biz de onlara uyum sağlıyoruz. Bizi takım yapan bu. Onlara teşekkür ediyorum. Kaptanımız da golü attı. Onu tebrik ediyorum.'' yorumlarını yaptı.

56 yaşındaki Erzurumspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Rizespor maçı sonrası değerlendirmede bulundu. Bakkal,  "Mükemmel bence. Hem oyun anlamında hem içeride hem dışarıda çok iyi bir takıma karşı oynadık. 5 maçtır yenilmeyen bir Erzurumspor vardı. 6. maçta kazanmamız gerekiyordu. Şansımızı kırdık. Sivas-Kayserispor maçlarındaki oyun... Gidişat bu günleri gösteriyordu. İlk yarı net pozisyonumuz vardı. Rakibin sadece 30. dakika uzaktan bir şutu var. 2. devre mükemmele yakın bir takım savunması. İç sahada oynadığı 10 maçın onunda gol atmış rakibimize tek pozisyon vermeden maçı bitirmek benim için çok önemli.'' ifadelerini kullandı.

Yapılan değişiklik sonrası skoru değiştirdiklerini açıklayan Bakkal, ''10 kişi kalınca rakip oyun disiplininden kopmayan takımın 2. golü bulması pek gecikmedi. Oltan ve Emrah'ı aldık oyuna. Bunlar da skoru değiştirecek mücadeleyi gösterdiler. Aatif çok iyi bir oyuncu. Benim de eski oyuncum. İnanılmaz bir liderlik yapıyor. Bu bizim için çok önemli. Benim ısrarımla Erzurum'a geldi. Hem onu hem de oynayan oynamayan oyuncu grubumu kutluyorum. Ligde kalma inancımız her hafta devam ediyor.'' yorumlarını yaptı.

Küme düşmeme konusunda inandıklarını söyleyen Mesut Bakkal, bıkmadan devam edeceklerini açıkladı. Bakkal,  ''Ve bu yolda ekibimle biz şuna inandık. Bıkmadan ve usanmadan devam edeceğiz. Neyi ne zaman yapmamız gerektiğini ben anlattım onlar dinledi. Cüneyt Çakır ve ekibini de kutluyorum. Mükemmele yakın bir performans sergilediler. Özellikle 2. devre başlamadan önce yaptığımız transferler bize büyük katkı yapmaya başladı. 10 maçta 16 puan aldılar. Benden önce 14 maçta  9 puanımız vardı. Bu ortamları yaşayan bir teknik direktör olarak yolumuzu uzun. Daha çok fazla bir şey başarmadık. Oyuncu grubu yapılması gerekeni yapıyor. Çok mutluyum. Yolumuz uzun, Rizespor'a da başarılar diliyorum." yorumlarını yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler