Erzurumspor taraftarına mesaj: "Şampiyonluk için buradayız!"

11.03.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 16:28

Galatasaray - Beşiktaş derbisi nasıl geçer? Erzurumspor şampiyon olur mu? Mehmet Özdilek neden geri döndü?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Erzurumspor antrenörü Zafer Öğer'in açıklamaları şu şekilde:

Biz şampiyonluk için buradayız!

"Mehmet Özdilek, Erzurumspor'la sezon sonuna kadar anlaştı. Erzurum'la bizim bir gönül bağımız var. Çok büyük bir ilgi vardı. Mehme Özdilek'in aslında sezon sonuna kadar çalışma düşüncesi yoktu ancak sevdiği bir yer olduğu için Erzurumspor'a gitti. Biz şampiyonluk hedefi için geldik ancka TFF 1. Lig çok enteresan. Çok iyi bir kadromuz var. Geçen seneden 10'a yakın isim bizi tanıyor. Son 7 haftayı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Bu lig ilginç bir lig biz toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Hedefimiz ilk maç için Akhisarspor'u mağlup etmek."

Karius ve Muslera kıyası!

"Galatasaray ve Beşiktaş son dönemde çıkış yakaladı. Sergen Hoca takıma etki etti. Galatasaray'da 2. yarıda çok iyi. Biz 86 yılında şampiyon olduğumuz sene Galatasaray nağmalup 2. olmuştu. Anı olarak bu aklıma geldi. Benim gönlüm Beşiktaş'tan yana ancak Galatasaray'da çok iyi oyuncular var. Muslera maça etki edebilir. Karius geldiğinden beri inişli çıkışlı bir grafik içinde. İyi kaleci her zaman maç kurtarır. Karius eğer kapasitesini ortaya koyarsa Muslera gibi bir performans ortaya koyabilir."

Senin için hazırladığımız haberler