Erzurumspor'da flaş ayrılık!

07.12.2017 - 20:20 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 20:20

Erzurumspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Bugün kulüp tarafından kadro dışı bırakıldığı açıklanan Kaya Tarakçı, TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor ile yollarını ayırdı.

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan oyuncunun menajeri Burak Denizli, yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Kaya Tarakçı, Erzumspor'dan ayrıldı!

"Erzurumspor sezona şampiyonluk parolasıyla girdi. Bazen her şey istediğiniz gibi gitmez. Kulüp tarafından böyle bir haber tebliğ edildi. Kulüple anlaşarak yollarımızı ayırdık. O da Tolga Zengin gibi. Tolga (Zengin) ve Kaya da benim arkadaşlarım. Kaya, geçen sene Türkiye Kupası'nı kazanan Konyaspor'un kalecisiydi. Erzurumspor'un yaptığı talihsiz açıklamalar var. Kaya'yı uzaktan yakından tanıyanlar onun ne olduğunu bilirler. Kaya bundan sonra Erzurumspor'da olmayacak. Kırgınlıklar da olabilir ama kimseye saygısızlığı olmamıştır. Maçtan sonra son dakika yenen golle 2 puan kaybedildi. Kaya'nın 'Ne var?' gibi bir işaret yapması olayı buraya getirdi. Bugün böyle bir tebliğ gelince oturduk ve konuştuk. Eruzumspor'a da başarılar dileriz."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler