Erzurumspor'dan Obertan ve Taylan açıklaması!

13.09.2019 - 19:15 | Son Güncellenme: 13.09.2019 - 16:18

Erzurumspor'dan Obertan ve Taylan açıklaması!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Keçiörengücü maçı öncesi açıklamalar yaptı. Süper Lig’e yükselmek istediklerini ve Erzurumspor’u bir Avrupa takımı yapmayı amaçladıklarını anlatan Bilazer, Obertan ve Galatasaray’a transfer olan Taylan Antalyalı hakkında da konuştu.

Radyospor’da Haber Aktif programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Muzaffer Bilazer’in açıklamaları şu şekilde:

Muzaffer Bilazer: "Keçiörengücü maçını kazanmak istiyoruz"

Bu hafta zor bir maçımız var. Hem maçın saati hem de zemin şartları bizleri zorlayacak. Her takımı zorlayacak. Milli arayı iyi geçirdik. Geç katılan oyuncular vardı. Bu hafta kazanmak istiyoruz. Boluspor maçında aldığımız galibiyeti Keçiörengücü maçıyla taçlandırmak istiyoruz.

Muzaffer Bilazer: "Erzurumspor'u Avrupa'ya taşımak istiyoruz"

Süper Lig’e çıkmak ve kalıcı olmak istiyoruz. Erzurumspor’u Avrupa’ya taşımak istiyoruz. Adımları küçük küçük atıyoruz. Ülkenin önde gelen spor kulüplerinden birisi olması için uğraş veriyoruz. Erzurumspor tarihi boyunca kalabalık bir kitleye hitap ediyor. Taraftarlarımız bize destek veriyor ve ilgi gösteriyor. Erzurumspor sevgisi çok fazla. Futbol oynama tutkusunu da artırmak lazım. Bunu artırmak için de o kültürü ve geleneği yerleştirmek gerekiyor.

Gabriel Obertan neden sürekli oynamıyor?

Obertan geçen sene sakatlık yaşadı. Bu sakatlık da önemli bir bölgede. Yüzde 90 oranında bir iyileşme vardı. Antrenmanlarda da iyiydi. İhtiyaç duymasak sahaya sürmeyecektik. Çok profesyonel bir futbolcu. Taraftar onu sahada görmek istiyor ama oyuncumuzun sağlığını korumak durumundayız. Tabi ki ilk 11’e monte edeceğiz. Fiziksel ve zihinsel olarak hazır olması lazım. Boluspor maçında çok katkı sağladı. Ezber bozan oyunculardan biri. Obertan’ı sahada her zaman görmek isterim ama lig uzun bir maraton. Adımları doğru atmamız gerekiyor.

Muzaffer Bilazer: "Taylan Antalyalı Galatasaray'a katkı sağlar"

Taylan çok karakterli bir oyuncu. Transfer döneminde kafası karışıktı. Sadece Galatasaray değil başka kulüplerden de ilgi vardı. Çok düzgün ve karakterli bir oyuncu. Görünmeyen bir yetenek vardı Taylan’da. Forma şansı bulduğu her maçta gole yakın bir oyuncu. Galatasaray’da şans bulup, performansı yakalamak kolay değil. Eğitimli, kültürlü bir oyuncu. Galatasaray’a katkı sağlayacağına inanıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler