'Erzurumspor'u seçmemde dini inanışım önemli etken oldu!'

25.08.2017 - 12:29 | Son Güncellenme: 25.08.2017 - 12:29

'Erzurumspor'u seçmemde dini inanışım önemli etken oldu!'

AJANSSPOR ÖZEL- BB Erzurumspor'un flaş transferi Tunuslu santrfor Hamza Younes, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Hamza Younes'in röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"Erzurumspor takımını ve çok iyi bir proje olduğunu gördüm. Futbol kalitesi ve izlenirlik olarak da Türkiye önemli bir ülke. Erzurumspor'u seçmemde bunlar etkili oldu. Yunanistan’da sezonu 2.sırada gol kralı olarak bitirdim. Yunanistan Ligi de kolay bir lig değil ancak iyi bir ekip ile lig sonunda iyi bir sıradaydık. Buradaki amacım da kaliteli bir sezon geçirmek ve elimden geleni yapmak"

"Henüz yeni bir takımız ancak sezon sonunda ligi iyi bir yerde bitirmek ve Süper Lig’e çıkmak adına elimden gelen her şeyi yapacağım. Burayı seçerken pek çok etmeni göz önünde bulundurdum. Gideceğim ülkenin durumu, gideceğim takımın projeleri gibi. Pek çok teklifi değerlendirdim ve Erzurumspor’a geldim. Burada da iyi performans göstererek daha iyi liglerde ve daha iyi hedeflere oynamak için çalışmalarımı sürdüreceğim"

"Tunuslu bir müslüman futbolcu olarak Müslüman bir ülkeye gelmek benim için önemli bir sebep oldu. Liglerin kalitesi ve buraya gelen oyuncuları takip ediyordum. Benim için en önemli konulardan bir tanesi takımın hedefleriydi ve iyi de bir teklif aldım"

"Türkiye’ye sık sık tatiller için gelmiştim ve Antalya’da kamp yaptım. İnsanlar dışarıdan gelen insanlara karşı çok iyi ve kibar. Cağ kebabını yedim çok güzeldi. Cağ kebabı dışında da pek çok yemek yedim. Türkiye'de olduğum için çok mutluyum"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler