Eski Real Madrid Kalecisi Iker Casillas Eşcinsellik Açıklaması! ''Özür Dilerim''

09.10.2022 - 15:32 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 17:52

Son dakika! Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı. Barcelona efsanesi Carles Puyol da destek verdi. Ama sonra sildi!

Eski Real Madrid Kalecisi Iker Casillas Eşcinsellik Açıklaması! ''Özür Dilerim''

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Real Madrid'in efsane kalecilerinden Iker Casillas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşcinsel olduğunu açıkladı. İspanyol kaleci daha sonra paylaşımı silerek, hesabının çalındığını duyurdu. İşte detaylar...

"Umarım saygı duyarsınız"

41 yaşındaki Iker Casillas, Twitter hesabından attığı mesajda "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim. Mutlu pazarlar" ifadelerini kullandı. Paylaşım saatler içinde yüzbinlere var beğeni, paylaşım ve yorum aldı.

İlgini Çekebilir
Türkiye’nin EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Habere Git

Puyol'dan hemen destek geldi

Barcelona'nın efsane savunma oyuncularından Carlos Puyol da, Iker Casillas'ın paylaşımına yanıt verdi. Karşılıklı bakıştıkları bir fotoğrafı da kullanan Puyol, şu ifadeleri kullandı:

"Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." Paylaşımına kalp ve öpücük emojileri ekleyen Carles Puyol'un bu mesajı, eski Barcelona'nın da eşcinsel kimliğini açıkladığı şeklinde yorumlandı. Puyol'un Casillias'a yanıtı da onbinlerce takipçi tarafından beğeni ve yorum aldı.

Gerçek mi kampanya mı?

Dünya çapında büyük ses getiren Casillas'ın "Eşcinselim" açıklamasına İspanyol medyası temkinli yaklaştı. Ülkenin önde gelen ve Real Madrid'e de yakınlığıyla bilinen spor gazelerinden Marca, bu açıklamayı sorguladı. Gazete konuya ilişkin haberinde Asıl soru, "Bu bir kampanya mı yoksa gerçek mi? İhtimallerden biri Casillas'ın hesabı hack'lendi. Ayrıca kendisine atfedilen sevgililere dair haberlerden bıktığı için bir şaka da yapmış olabilir" dedi. Gazete, Casillas'ın m Sara Carbonero'dan ayrıldıktan sonra mağazin basınının manşetlerinden inmediğine de dikkat çekti. 

Eşcinsellik açıklaması yem olabilir!

Casillas'ın tweeti'nin henüz duyurulmamış bir reklam kampanyasının parçası olabileceğini yazan Marca, "Bir kampanya için başlangıç sinyali olarak seslerini yükselttiği tweet'lerde 'yem' ilk kez kullanılmıyor" dedi ve son sözü Iker Casillas'a ait olduğunu söyledi. 

''Herkesten özür dilerim''

Ve tam da Marca'nın dediği oldu. Real Madrid efsanesi, attığı tweet'i sildi. Bir diğer İspanyol gazetesi AS, eski kalecinin aşk hayatına dair medyada her gün çıkan haberlere tepki olarak pu paylaşımıp yapıp, sonra da sildiğini duyurdu. Casillas ise bu açıklamanın ardından kendi hesabından paylaşım yaparak hesabının hacklendiğini duyurdu. 

Casillas,  “Hesabım hacklendi. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Ve elbette, LGBT topluluğundan daha fazla özür dilerim.” paylaşımı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler