Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'den yeni paylaşım! 'Biz bu akşam...'

30.01.2022 - 11:40 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 12:09

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken'den yeni paylaşım geldi. Detaylar haberimizde...

Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'den yeni paylaşım! 'Biz bu akşam...'

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erkin'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 7 ay önce evlenen Ece Erken, eşinin ölümüyle büyük bir şok ve acı yaşadı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, cuma günü memleketi Rize'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Ece Erken, saldırıyı düzenleyenlerin fotoğrafını sosyal medyada paylaşırken, suçluların yakalandığını öğrenince teşekkür mesajı yayınladı.

"Hayatımı kaybettiğim şu süreçte..."

Sosyal medya hesabından nikah fotoğrafını paylaşan Ece Erken, fotoğrafın açıklamasına şu ifadeleri yazdı:

"'HAYATIMI' kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım."

"Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz bu akşam canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun."

Senin için hazırladığımız haberler