Eski Barcelonalı Jasper Cillessen Eski Sevgilisi Maria Moran'ı İfşa Etmekle Tehdit Etti

09.03.2023 - 23:16 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 23:55

Bir dönem Barcelona forması giyen Hollandalı kaleci Jasper Cillessen'in eski sevgilisi İspanyol gazeteci Maria Moran'ı fotoğraflarını ifşa etmekle tehdit etti.

Eski Barcelonalı Jasper Cillessen Eski Sevgilisi Maria Moran'ı İfşa Etmekle Tehdit Etti

AJANSSPOR-HABER

Hollanda Eredivise ekiplerinden Nec Nijmegen'de oynayan ve bir dönem Barcelona forması terleten file bekçisi Jasper Cillessen'in eski sevgilisi İspanyol gazeteci Maria Maron'ı kürtaj yaptırması için tehdit ettiği ortaya çıktı.

Çocuğunu 1 yıl sakladı

SportNieuws ve FCUpdate'in verdiği haberine göre Maria Moran, Ekim 2021'de dünyaya getirdiği Cayetana adlı kızının babasının kim olduğunu 1 yıl sakladı. Çocuğun babasının Jasper Cillessen olduğu Kasım 2022'de ortaya çıktı.

Kürtaj için şantaj iddiası

İspanyol basınındaki haberlere göre Moran geçtiğimiz ay Cillessen'i çocuğunu sahiplenmediği için dava etti. İspanyol gazeteci son olarak Hollandalı kalecinin o dönem kendisine kürtaj yaptırması için şantaj yaptığını iddia etti.

İlgini Çekebilir
NBA oyuncusu yetişkin film yıldızını darp etti!
Habere Git

İfşa etmekle tehdit etti

Hollandalı yayın organı Story'ye konuşan Maria Moran, Cillessen'in kendisini kürtaj yaptırmaması durumunda özel içerikli fotoğraflarını yayınlamak ile tehdit ettiğini ve şantaj yaptığını söyledi.

"Kızımız hastanedeyken bile ilgilenmedi"

Kızlarının hastaneye kaldırıldığı dönemde bile başarılı kalecinin hiçbir şekilde ilgilenmediğini söyleyen Maria Moran "O adamın hayatı umurumda değil. Ben sadece kızımı umursuyorum, karnının doyduğundan emin olmalıyım. Kızımız nefes alma sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığında bile onu hiç arayıp sormayan bir adam saygımı hak etmiyor. Kızının çok hasta olduğunu ve hastanede olduğunu biliyordu. Ama görünüşe göre umurunda değildi.” dedi.

3 yıl Barca forması giydi

Futbola şu an oynadığı Nec Nijmegen forması ile başlayan Jasper Cillessen daha sonra sırasıyla Ajax, Barcelona ve Valencia formalarını terletti. 33 yaşındaki file bekçisi 3 yıl formasını giydiği Barcelona ile; 2 La Liga, 2 Kral Kupası ve 2 ispanya Süper Kupası kazandı.

İlgini Çekebilir
Barcelona sil baştan! O isimler ayrılıyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler