Göztepe Kulübü'nün Eski Başkanı Fırat Yiğit'ten Kiracına 2 milyon TL'lik Teklif

09.09.2023 - 14:09 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 14:26

Göztepe Spor Kulübü'nün eski başkanı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısına 2 milyon TL vererek çıkardı. İşte tüm detaylar

Göztepe Kulübü'nün Eski Başkanı Fırat Yiğit'ten Kiracına 2 milyon TL'lik Teklif

AJANSSPOR - HABER

Göztepe Spor Kulübü eski başkanı Fırat Yiğit, Bebek'in en gözde noktasında bulunan denize sıfır apartmanın 2. katında bulunan 7 milyon dolar değerindeki dairesindeki kiracıya çıkması için para teklif etti.  

Fırat Yiğit'ten kiracısına 2 milyon lira teklif

Ev sahipleri kiracılarını çıkarabilmek için artık 'hava parası' teklif etmeye başladı. Söz konusu olay Göztepe Spor Kulübü eski Başkanı Fırat Yiğit'in başına geldi. Halk TV'nin haberine göre kiracı tekstilci Murat Sönmez an itibariyle kira değeri 400 bin lira olan dairede 60 bin lira kiraya oturunca, ev sahibi Fırat Yiğit daireden çıkması için Sönmez'e 2 milyon lira teklifinde bulundu.

Kiracı, Fırat Yiğit'in teklifini kabul etti

Yaşanan olay Türkiye basınında gündem oldu. Söz konusu olayda ise kiracının, Göztepe Kulübü'nün eski başkanı Fırat Yiğit'in teklifini kabul ettiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Göztepe, İsmail Köybaşı'nı bekliyor
Habere Git

Fırat Yiğit, Göztepe Spor Kulübü'nü satın almak istemişti

Türkiye’nin en genç başkanı olma unvanı ile 2005-2006 yıllarında Göztepe Spor Kulübü başkanlığını yürüten Fırat Yiğit, geçen yıl Göztepe Spor Kulübü'nü satın almak istemişti. Yiğit, 2008 yılında da satın alma girişimde bulunmuş fakat sonuçlanmamıştı.

Öte yandan Fırat Yiğit’in ayrıca dünyaca ünlü Benzema, Ronaldo gibi sporcularla da yakınlığı biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler