Eski dostlar bu kez rakip olacak! Süper Lig'de bu hafta...

03.04.2018 - 14:45 | Son Güncellenme: 03.04.2018 - 14:45

Eski dostlar bu kez rakip olacak! Süper Lig'de bu hafta...

Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında birbirinden zorlu mücadeleler oynanacak. Bu hafta Medipol Başakşehir – Evkur Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş – Göztepe maçlarındaki bir ayrıntı ise dikkat çekici.

Avcı ve Bulut karşı karşıya

Şampiyonluk yarışı veren Başakşehir’in evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçında Abdullah Avcı ve Erol Bulut birbirlerine rakip olacak.

Ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor – Medipol Başakşehir maçında gülen taraf 2-0’lık skorla Başakşehir olmuştu.

İki takım da kazanmanın hesaplarını yapıyor

Bu maç öncesinde Medipol Başakşehir 56 puanla 2.sırada yer alırken, Evkur Yeni Malatyaspor ise 37 puanla 9.sırada bulunuyor.

Şenol Güneş ile eski yardımcısı Tamer Tuna rakip

Öte yandan Beşiktaş da Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Siyah-beyazlıların deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş de sahasında eski yardımcısı Tamer Tuna ile kozlarını paylaşacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan müsabakayı Şenol Güneş ve öğrencileri 3-1’lik skorla kazanan taraf olmuştu.

Beşiktaş'ın kaybetme lüksü yok

28.haftaya Beşiktaş 53 puanla 3.sırada girecek. Bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Göztepe de 40 puanla 8.sırada yer alıyor. (AJANSSPOR)

YASAL UYARI  : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler