Türk Telekom'dan Axel Bouteille Eski Fenerbahçeli'nin Yanına Transfer Oluyor

23.06.2023 - 23:39 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 00:06

Türk Telekom ile başarılı bir sezonu geride bırakan 28 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Axel Bouteille, EuroLeague ekibi Asvel ile anlaşmak üzere.

Türk Telekom'dan Axel Bouteille Eski Fenerbahçeli'nin Yanına Transfer Oluyor

AJANSSPOR-HABER

7Days EuroCup ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Türk Telekom'da sezonun bitimiyle birlikte 8 isimle yollar ayrılmıştı. Bu isimlerden birçoğunun Türk Hava Yolları EuroLeague'de kariyerine devam etmesi beklenirsen bir ismin daha adresi netleşmek üzere.

Bouteille, Nando De Colo'nun takım arkadaşı oluyor

TotalBasketgr'nin haberine göre eski Fenerbahçe Beko'lu Nando De Colo'nun forma giydiği Fransız ekibi Asvel Villeurbanne, Türk Telekom'dan ayrılan 28 yaşındaki Fransız forvet Axel Bouteille ile anlaşmaya sağlamaya yakın.

Türk Telekom ile üst düzey bir sezon geçirdi

Türk Telekom'un geçirdiği başarılı sezonda takımın kilit isimlerinden olan 2 metrelik forvet bu sezon Ankara ekibinin formasını EuroCup ve Basketbol Süper Ligi'nde 58 maçta terletirken; %41.5 üçlük yüzdesiyle 15.6 sayı, 4.3 ribaunt, 1.6 asist ortalamaları ile yıldızlaştı.

İlgini Çekebilir
İspanyol ekibi F.Bahçe'ye yolluyor, T.Telekom'dan alıyor!
Habere Git

EuroCup'ta Yarı Final MVP'si oldu

Türk Telekom'un EuroCup yarı finalinde Ukrayna ekibi Prometey'i 76-74 mağlup edip adını finale kez yazdırdığı maçta 4/7 üçlük isabetiyle 16 sayı, 8 ribaunt, 2 asistle karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

Ayrılan oyuncuların adresleri belli

Türk Telekom'dan ayrılan isimlerden Erkan Yılmaz ve Tyrique Jones'un koç Erdem Can ile beraber Anadolu Efes'e gitmesi beklenirken, Jerian Grant'in ise EuroLeague ekibi Cazoo Baskonia'ya transfer olacağı söyleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler