Eski Fenerbahçeli Futbolcu Jailson Süper Lig'e Dönüyor! Ezeli Rakibe...

30.12.2021 - 09:53 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 13:46

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Brezilyalı futbolcu Jailson Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Brezilya basınında döneceği takımla ilgili ise flaş bir iddia geldi.

Eski Fenerbahçeli Futbolcu Jailson Süper Lig'e Dönüyor! Ezeli Rakibe...

Fenerbahçe'de iki sezon forma giyen Brezilyalı orta saha Jailson, sarı lacivertli kulüpten 4,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin ekibi Dalian Pro'ya transfer olmuştu.

Brezilya'dan flaş iddia

Brezilya basınından UOL Esporta'da yer alan habere göre, Çin ekibinde yaşadığı ödeme sıkıntısı nedeniyle sözleşmesini fesheden 26 yaşındaki futbolcu için Süper Lig'den bir talip çıktı.

İlgini Çekebilir
Büyük kriz! Ferdi ve Berke cumartesi gününden itibaren
Habere Git

Galatasaray Jailson'u istiyor

UOL'de yer alan iddiaya göre 6 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray, bonservisi elinde olan Jailson'u transfer etmek istiyor. Brezilyalı futbolcu ile Portekiz'den bir kulübün daha ilgilendiği bilgisi de yer aldı.

Belhanda'ya tokat attı, 8 maç ceza aldı

Jailson, 2018-2019 sezonunda 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Galatarasay-Fenerbahçe derbisine hem attığı gol hem de gördüğü kırmızı kartla damga vurmuştu. 72. dakikada takımının beraberlik golünü kaydeden Brezilyalı futbolcu maçın uzatma bölümünde iki takım futbolcuları arasında çıkan tartışmada Galatasaraylı Belhanda'ya tokat atmıştı. Jailson bu hareketinin ardından kırmızı kart görürken, PFDK'dan 8 maç ceza almıştı. 

Fenerbahçe'de hem orta saha hem stoper oynadı 

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde orta saha oyuncusu olmasına rağmen teknik direktör Ersun Yanal tarafından sıklıkla stoperde görevlendirilen Brezilyalı oyuncu, bu bölgede gösterdiği performansla yoğun eleştiriye maruz kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Derbideki VAR konuşması ortaya çıktı! Penaltı kararı...
Habere Git

Türkiye'de 63 maça çıktı

Fenerbahçe'de 63 karşılaşmada forma giyen Jailson bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Bu sezon hiç forma giymedi

Piyasa değeri 1.8 milyon euro olan 26 yaşındaki futbolcu, Dalian Pro'ya transfer olduğunda bu yana sadece 6 maçta forma giydi. Jailson, bu sezon ise hiç forma şansı bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler