Eski Fenerbahçeli Michael Frey, İngiltere'ye transfer oldu!

29.01.2024 - 10:05 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 10:13

İngiltere 2. Lig ekibi Queens Park Rangers, Antwerp'ten bir dönem Süper Lig devi Fenerbahçe forması giyen Michael Frey'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Eski Fenerbahçeli Michael Frey, İngiltere'ye transfer oldu!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Michael Frey,  İngiltere 2. Lig ekibi Queens Park Rangers'a transfer oldu. İngiliz ekibi transferi duyurdu.
 

Frey, QPR'ye transfer oldu

Queens Park Rangers, Antwerp forması giyen Michael Frey'i tansfer ettiğini duyurdu. 29 yaşındaki golcü oyuncu bonservisiyle transfer oldu.

151 gol 48 asist

Frey, kariyerinde toplamda 429 karşılaşmada forma giydi. Golcü oyuncu bu maçlarda 151 gol atma başarısı elde ederken 48 asist yaptı.

Bir dönem Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin de formasını giyen Frey, Royal Antwerp forması ile toplamda çıktığı 69 maçta 33 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. 

''Transferden dolayı mutluyuz''

QPR CEO'su Christian Nourry ise transferden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Nourry açıklamasında, "Birçok ligde ve ülkede kendini kanıtlamış bir golcü. Takıma harika bir katkı sağlıyor. Ayrıca Michael'ın çabaları olmasaydı bu transfer mümkün olmayabilirdi." ifadelerini kullandı.

Schalke'de süre bulamadı

Fenerbahçe'den 2021'de Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Schalke'de kiralık olarak geçirdi. Sezon başında Antwerp'e transfer olan golcü oyuncu Belçika ekibinde bu sezon forma giyme şansı elde edemedi.

Senin için hazırladığımız haberler