Eski Galatasaraylı yıldız felç geçirdi! Nedeni bilinmiyor...

04.03.2024 - 17:59 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 18:34

Daha önce ülkemizde Galatasaray Ekmas forması giyen Fildişili basketbolcu Alex Poythress felç geçirdi. Oyuncunun yaşadığı sağlık sorununun nedeni blinmiyor.

Eski Galatasaraylı yıldız felç geçirdi! Nedeni bilinmiyor...

AJANSSPOR - HABER

Daha önce 2019-2020 sezonunda ülkemizde Galatasaray Ekmas forması terleten 30 yaşındaki Fildişili basketbolcu Alex Poythress ciddi bir sağlık problemi ile karşı karşıya kaldı.

Eski Galatasaraylı felç geçirdi

Şu sıralar EuroLeague'de Olimpia Milano forması giyen başarılı uzunun koçu Ettore Messina, 2.06'lık yıldızın yüz felci geçirdiğini açıkladı.

"Felcin sebebini bilemiyoruz"

Oyuncunun durumuna ilişkin konuşan İtalyan koç "Poythress hasta. Afrika’daki maçlardan döndü. Yüzünde bir nevi felç var. Bunun sebebi sinirler mi yoksa virüs mü bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İspanyol ekibi hızlı davrandı
Habere Git

Milano ile dikiş tutturamadı

Sezon başında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'den Olimpia Milano'ya transfer olan Alex Poythress; EuroLeague'de 26 maça çıkarken, 4.7 sayı, 2.2 ribaunt ortalamaları tutturdu.

Avrupa'ya adımı Galatasaray ile attı

Amerika dışı ilk deneyimini 2019'da Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki Galatasaray ile yaşayan Poythress, Sarı Kırmızılı forma altında gösterdiği performans ile dikkat çekti ve ertesi sezon EuroLeague'e Rus ekibi Zenit ile giriş yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler