Eski Galatasaraylı'dan Drogba itirafı! 'Gözlerime inanamadım'

12.02.2021 - 22:46 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 22:53

Son dakika spor haberleri... Eski Galatasaraylı futbolcudan Drogba ve Wesley Sneijder açıklaması! Hellas Verona takımında forma giyen Koray Günter, Bild'in sorularını yanıtladı.

Eski Galatasaraylı'dan Drogba itirafı! 'Gözlerime inanamadım'

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen ve şu anda İtalya ekibi Hellas Verona forması giyen Koray Günter, Bild’e açıklamalarda bulundu.

Günter, ''Sorumluluk almaktan her zaman keyif aldım. Bu benim en güçlü yanlarımdan biri. Saha içinde de takım arkadaşlarıma yardımcı oluyorum'' dedi. 

 

Tecrübeli stoper, sarı - kırmızılı takımda oynadığı dönemde Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi yıldızlara yakın durarak onlardan bir şeyler öğrenmeye çalıştığını söyledi. 

 

Galatasaray günlerinde birlikte oynadığı Didier Drogba’nın kendisini çok etkilediğini belirten 26 yaşındaki futbolcu, ''Galatasaray’a geldikten sonra ağırlık salonuna ilk kez girdiğimde gözlerime inanamadım. 30'lu yaşlarının sonlarında ve arkasında büyük bir kariyeri olan, deli gibi antrenman yapan Drogba vardı. Herkesten daha çok çalıştı. O zaman olması gerekenin bu olduğunu düşündüm'' şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler