Süper Lig'de küme düştü EuroLeague'e transfer oldu! Parkenin tozunu attırıyor

23.12.2023 - 23:03 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 13:54

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi'nde kümse düşen Gaziantep Basketbol'un forması giyen Amerikalı oyun kurucu EuroLeague'de adından söz ettiriyor.

Süper Lig'de küme düştü EuroLeague'e transfer oldu! Parkenin tozunu attırıyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de İspanyol ekibi Baskonia'nın formasını giyen 29 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Codi Miller McIntyre performansı ile göz kamaştırıyor. Yıldız oyuncunun yolu kısa süre önce ligimizden geçmişti.

Anadolu Efes maçında triple double'ın kıyısından döndü

1.91'lik guard dün Baskonia'nın dün temsilcimiz Anadolu Efes'i 87-80 mağlup ettiği maçı 14 sayı, 10 asist ve 9 ribaunt ile tamamladı ve triple double sınırında kaldı.

Eski Beşiktaşlı ile kendini buldu

Sezona koç Joan Penarroya ile başlayan Baskonia sonrasında göreve daha önce de takımı çalıştıran Karadağlı eski Beşiktaş koçu Dusko Ivanovic'i getirdi. Tempolu ve sert basketbol düzeni ile bilinen Ivanovic'in oyun sisteminde en parlayan isimlerden biri de Miller McIntyre oldu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes çift maç haftasından yaralı çıktı
Habere Git

Ben EuroLeague'e aitim dedi

Baskonia forması ile EuroLeague'de çıktığı 16 maçta ortalama 28 dakika süre alan Codi Miller McIntyre; 8.4 sayı, 4.4 ribaunt ve 6.1 asist ortalamaları tutturdu.

Süper Lig'de küme düştü İspanya'da yıldız oldu

Amerikalı oyuncu İspanya serüvenine atılmadan önce geçtiğimiz sezon ülkemizde Gaziantep Basketbol forması giydi. Gaziantep ekibi ülkemizde şubat ayında yaşanan deprem felaketinin ardından maçlarını İstanbul'da oynama kararı almış ve 6 galibiyetle küme düşmüştü.

Takımını kümede tutmaya çalıştı

Geçtiğimiz sezon Gaizantep Basket forması ile Basketbol Süper Ligi'nde 28 maça çıkan Codi Miller McIntyre; 15.4 sayı, 5.9 asist, 4.4 ribaunt ortalamaları tutturdu.

İlgini Çekebilir
Efesliden ilginç açıklama "EuroLeague'in varlığından haberim yoktu"
Habere Git

Depremzedeleri unutmadı

29 yaşındakiş yıldız Anadolu Efes maçının ardından verdiği demeçte "Umarım Türkiye'deki depremden etkilenen bütün ailelerin durumu daha iyidir" ifadeleri ile yakından tanık olduğu depremden etkilenen ailelere iyi temennilerini yolladı.

Senin için hazırladığımız haberler